Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    válasz Imi1981 #3084 üzenetére

    Ezen a boxerseed-en nem is lehet rámenni sehol valami megrendelésre vagy ilyesmire. Lehet nem is él már az oldal, vagy külön kell nekik írni, hogy elő akarok fizetni?! Mindegy annyira nem érdekel. Meg árban csak 1 fokkal jobb a többi magyarnál.

    Hű, mondjuk én ilyennel nem bajlódnék, hogy átvinni az adataimat másik seedboxra. :D Amúgy én sem adnám lejjebb 200-250 GB-nál. De inkább legyen kicsit több. Most ezzel a 345 GB-al viszonylag elvagyok. De azért nem lenne rossz egy kicsit több, mint pl a bestbox-on a mini csomag.

    Nem értem hogyan tudsz visszaesni ha használsz szervert. Akkor majdnem mindegy miket seedelsz, mert úgy is benne vagy az elite-ben. Legalábbis nálam így van. Kb egy hét alatt teljesen kicserélődik a tárhelyemen a seedelni való. Csak saját gépemről nyomok régebbieket. Sokáig saját nettel is tudtam tartani az elite rangot, csak néha nem sikerült. De most már nem szoktam bekapcsolva hagyni a gépemet egész napra otthon, napi pár óra seedeléssel pedig elég nehéz lenne tartani a rangot. Meg ha belegondolsz, ha egész nap menne a géped az is jelentene havi szinten plusz 1000-2000 Ft kiadást, mint a seed szerver. Szóval akkor inkább előfizetek 1-1 ilyen olcsóbb boxra. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák