Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz bringasisti #36065 üzenetére

    Próbáltam megérteni, mi történik nálad, nem sikerült. Nemrég beraktál egy képet a BIOS boot-sorrendjéről, azt panaszolva, hogy nem bootol a pendrive, de a képen az első boot eszköz az SSD, értelemszerű, hogy akkor az azon lévő oprendszer fog bootolni. Egyébként szerintem jól írhattad ki a pendrive-ot és boot sorrendet sem kell változtatnod, hanem ahogy a kolléga említette, a funkció billentyűk valamelyikét kell még bootolás előtt lenyomni, F9, F10 van ahol F8. Ez 3 próbálkozás, nézd meg, így mi történik. Amúgy írtad, hogy Ubuntu van a gépeden, az hogyan került rá?

    Nyomtatós kérdésedre nem írtam semmit az elején, mert nincs nyomtatóm, de szerintem az a .run kiterjesztésű plugin nincs integrálva a hplip-be, mivel előtte írtad, hogy nem tudod értelmezni a leírtakat, utána írtad, hogy a plugin fenn van a gépeden. No az nem elég sajna.

    Telepítsd a Mint-et, főleg azért, mert mindent könnyebben meg tudsz oldani Cinnamonnal, így a .run fájl futtathatóvá tételét is GUI-ban. (grafikus felületen) A Mint-en is ugyanúgy nem fog működni a nyomtatód a plugin nélkül és ugyanúgy működne szerintem az Ubuntun is, ha a plugint felraknád. A hplip ugyanaz és gyakorlatilag tök mindegy, melyik Linuxot próbálod, csak a pluginnál szerepel a support listában a nyomtatód.

    Az nem lenne rossz, ha elküldés előtt megnéznéd a hsz-eidet és beleképzelnéd magad a topiklakók helyébe, egy rövid mondatot írsz, mert te ott tapasztalod, mi történik és azt gondolod, ugyanúgy tudni fogja bárki, mi a fene történik nálad? :U

    Sajnos a válaszok is olyan rövidek voltak, amiből totál nem értettél semmit, de valamit mégis elkezdtél csinálni. Inkább kérdezz ra, ha valami nem tiszta, jelenleg úgy látom csak ilyen van......

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák