Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    Sziasztok!

    Használtam a fórumkeresőt, de választ nem találtam a kérdésemre (viszont más is kérdezte).

    A (K)ubuntuban megoldott a két videókártyás laptopok esetén a VGA-k kezelése, váltás közöttük?

    Win7-et használok, de próbaképpen telepítenék Kubuntut. Ubuntu már volt fent többször 1-2 hónapra, de igazán sose használtam, mert voltak bosszantó hibák. De akkor még nem ez a laptopom volt. Illetve most megvárom a 12.04-et, azt tenném fel, egyelőre Win7 mellé.
    Az az elvárásom, hogy a hardver képességeit ki tudjam használni a Linuxszal is. Tudjak váltani a grafikus kártyák között, működjön a 3d-s gyorsítás,működjön az intel SpeedStep (Core i5-ös laptop), és képes legyen hosszú üzemidőre is, ha úgy használom. (Meg mondjuk működjenek a laptopos gyorsgombok, működjön az áramfelvétel-mérő, stb.) Ja, és kezelje értelmesen, ha 2 képernyőt használok. (Régen pl. mindig az volt, hogy csak a külső monitort engedélyeztem. Viszont néhány perc tétlenség után lezárt az asztal, feloldás után meg ismét két monitort használt, elfelejtette a beállítást...)

    Laptop: HP ProBook, Core i5 processzor, 8 GB RAM, Ati + intel VGA. Másnak van tapasztalata ilyen vagy ehhez hasonló géppel? Ja, és 64 biteset tennék fel.

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Aktív témák