Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Lanash #1725 üzenetére

    Szerintem ha logikusan felépíted és elmagyarázod neki, meg fogja érteni a különbséget.
    Én ezidág szenvedtem mindig 1 db routerrel (általában a 40-80.000-es kategóriával mindig 2-3 évig). A "szendvedtem" szó akkor került bele a véleményembe amikor először elindítottam az Unifi Wizzard-ot. Ott meglepődtem hol is tartunk és milyen egyszerű lehet ez az egész. Eddig csak idegeskedtem az ágyban ha 1 métert arrébb kellett feküdnöm hogy ne 1-es hanem 2-es legyen a wifi jel. Most az egész ház, a pince, még az udvar-ban is legrosszabb esetben 1 csík hiányzik a különböző eszközökön a wifi jelerősségből. És ami fontos:
    Vidéki vagyok, küzdök a mai kornak megfelelő nethiánnyal. 25mb-osom van, nincsenek erre 100-400-1000-es netlehetőségek optikai hiányok miatt. A hálózat MOST leadja mindenhol a teljes netsebességet! Ez számomra óriási, el sem tudtam eddig képzelni hogy van ilyen. A routernél teljes net sebességem sosem volt csak vezetéken. Illetve amit még eddig a több AP-s eszközöknél nem tapasztaltam: problémamentesen mindenféle telefon átmegy egyik AP-ről a másikra, nem kell maszatolni vele, nincs akadás, észre sem veszem.
    Nagyon fontos ha vezetékelsz ne sajnáld legalább CAT6 kábelre. Nagyon figyelj oda én a 2x-esen árnyékolt kábeleket használtam mert volt ahol huzamosabb távon 3 fázis mellett megyek párhuzamosan stb.
    Nagyon szívesen segítek privátban én is ötletelni ha szeretnéd és kialakult az elképzelés. sok apróság jött amivel én sem számoltam :).

    joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

Új hozzászólás Aktív témák