- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Microsoft Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapuc
csendes tag
ha a pinged 500ms felett van a DNS felé, akkor verheted magad, a letöltésre nem, mert annak a garantált minimuma 96kbit/s ha jól emlékszem, vagy valami über alacsony sebesség.
-
kapuc
csendes tag
ez a király csomag lannetnél mit takar?
vagyis mi benne az átbaszás? -
kapuc
csendes tag
Sajna véget ért nálam, hogy 720kval töltök le és 200kval fel :'(
Debrecen Lannet B. -
kapuc
csendes tag
válasz
-=Jam=- #3621 üzenetére
Hát nem tudom nálam még mindig egy fos. Nem tudom, hogy mit teszteltek de, hogy itt nem cseréltek eszközt az is biztos.
Előbb hívtam fel megint az ügyfélszolgálatot, hogy magas a pingem erre azt mondja h várjak hátha megjavul, de mondom már január óta telefonálgatok, hogy szar mire várjak még?
Erre akkor jó kiküldök egy szerelőt, hát kiváncsi leszek, hogy mit alkot megint az a majom mert már volt kétszer. -
kapuc
csendes tag
Valakinek rajtam kívűl szar még a pingje?
Már a f.szom tele van ezzekkel, az ügyfélszolgálatot nyaggatom úgy január óta, hogy ez nem állapot, kétszer már csináltak valamit az állításuk szerint de javulás az 0, és így délutántól éjfélig 1000 a minimum pingem úgy, hogy nem töltök semmit csak az msn megy...
Jah és a legjobb mit mond az ügyfélszolgálatos, hogy felveszi hibának de szerinte mennjek át dsl-re mert akkor jó lesz a pingem, hát mondom köszi akkor inkábbb upc vagy valami más alternatív szolgáltató.
[Szerkesztve] -
kapuc
csendes tag
válasz
snemeth #3516 üzenetére
Már én is itt basztatom őket, hogy basszanak már valamit a pingemmel mert megőrülök, hogy 200-300 a legjobb így este de inkább 500-600, ha még töltök is akkor meg 1500, erre azt mondják, hogy ez teljesen normális. Bár ezt az 500 alatt értették, hát szerintem a teljesen normális az 50-60 nem 200-300. Nah meg a másik dolgok, hogy 350 helyett ilyenkor csak 220-l tudok letölteni fel meg 90 helyett 20kval, nos mit is mondhatnék pro.
Teszem hozzá, hogy elvileg már múlthét csütürtökön állítottak az 5Gb-s eloszton de nem sok sikerrel. Annyit értek el, hogy már letöltés nélkül nem 1000 hanem 200-300 a pingem.
És teszem még hozzá, hogy amikor kötöttem náluk a szerződést 3Mbitre akkor 2 hét múlva felhívtak, hogy leraknak 2-re mondom ok, mert úgyis szar volt a pingem már akkor is, de átraktak 2-re akkor megjavult. Most meg, hogy emeletek lásd fentebb amit írtam.
Így amikor lejár a hűség akkor itt hagyom ezt a bandát és megyek máshova. -
kapuc
csendes tag
nyaljátok ki
, én meg copok a lannettel
-
kapuc
csendes tag
nem tudom mit csinál a tvnetwork de eldönthetné már, hogy akkor mennyire emelkedik a sávszéll, mert most per pillanat 90 kval töltök fel és ha megy a feltöltés ha nem akkor is 102 ms a válaszidőm
Játék szerverekről ne is beszéljek ott alap 120 ping
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest