Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    Megnéztem én is a trónok harca utolsó jedijét. Nem is volt olyan rossz, mint a spoilereitekből következtettem. (Én imádom a spoilereket, sokkal jobban élvezem úgy a filmezést, ha tudom mire számítsak és a részletekre, a hogyanra koncentrálhatok.)

    Nekem csak egyetlen dologgal kapcs. volt súlyos hiányérzetem. Egyszerűen nem haltak meg elegen. Nem darabra, szereplőre. Gyakorlatilag 0 fontos karaktert vesztettünk. Én a Stark családból (Aegon Targaryent is beleértve) pl. max 1 főt hagytam volna meg. Szerintem a közelgő tél a legyőzhetetlen halállal vállvetve legyőzhetett volna egy-egy fontosabb szereplőt is, a Night King csak emiatt a tény miatt sikerült komolytalanra. Én egyáltalán nem vártam, hogy szuperninjaként fog hadonászni a Night King (hiszen még sosem csinált ilyet), összességében nekem tetszett, ahogy kicsinálták, de így, hogy csak mellékszereplőket volt képes megölni, tök egy súlytalan figura lett a szememben.

    Az Azor Ahai legendájának következményeit hiányolóknak: az lehetetlen, hogy Arya a Nightkingslayer Azor Ahai, és kész is? Ez csak egy legenda, akár lehet a 99%-a igaztalan, nem?

    Most, hogy nincs Night King, most akkor tél sem lesz? Vagy tél lesz, csak nem jön vele egyből a halál is?

    Légyszi ha válaszoltok, írásban, ne videókkal, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák