Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz AshA #1520 üzenetére

    Szia!

    Én jelenleg itt találtam a legolcsóbban (136.000 Ft): http://www.pcland.hu/aa150127.htm

    Itt lehet hitelre is venni, igaz, nem kamatmentesre. Legutóbb a Saturn-ban volt 150.000-ért kamatmentesen L30-134, most a Corában van tudtommal 170.000-ért. Na most: ha az általam linkelt oldalra felmész, és ott a hitelkalkulátorral kiszámítod, hogy milyen konstrukciót akarsz, akkor talán még jobban is kijössz, mintha egy hipermarketben vennél kamatmentesen. Egy próbát megér. Esetleg várj egy-két napot, mert most lesz az áruházláncoknál akcióváltás. Ha ezeket figyelemmel akarod kísérni, akkor a www.globalplaza.hu oldalt ajánlom.

    Az akksiról annyit, hogy a legrégebbi L30-as gépek is csak kb. fél évesek, ha jól tudom, de ezalatt nem hallottam arról, hogy elhalnának az akksik. Enyém december végi, és 3 hónapig használtam kb. a gyári akksit, ezalatt nem éreztem, hogy gyengült volna.

    A hűtés hangjára pedig itt a topicban le lett írva a megoldás, igaz, nem túl elegáns, de működik.

    A problémám csak annyi volt a géppel, hogy a gyári akksi kis kapacitású volt, ezért én lecseréltem. Igazából különösebb hibája szerintem nincs a gépnek, legalábbis ha tudomásul veszed, hogy ennyi pénzért nem szabad csodát várni.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák