Új hozzászólás Aktív témák

  • #45997568

    törölt tag

    válasz demmer123 #5130 üzenetére

    A 100k-s kartyadon droppolhat, a 970 nem a csucsok csucsa, jo kartya, de vannak limitjei (beallitas/felbontas kerdese). Aki meg a 200k-s kategoriaval jatszik az meg nem panaszkodik (en legalabbis). 1440p-en jatszok minden Ultra-n, vajsima.

    Amikor csapatban probaltam, ott mar korabban is emlitett FPS beeses megjelent nekem 2x ha jol emlekszem, bar azt 980Ti-vel emlitettek ami szinten nem a 100k-s kategoria, azt reportolni kell hogy csinaljak meg.

    A 2 beta alapjan lehet hogy a jatek nem tokeletes, am en es a csapatunk baromi jol szorakozott, par Gold edition bekerult a fiokba, paran meg tanakodnak, ez igy van rendben. Akinek nem tetszik, letorli es megkoszonjuk neki a reszvetelt, kell ide a kritika is am kulturalt formaban megfogalmazva, abbol meg sosem volt gond.

    Mivel sem az Ubi sem Nv nem erdekelt a tulsagosan jo optimalizacioban (mert mar emlitettek fent hogy akkor nem vennel uj kartyat par honap mulva) szoval valami lesz, de sosem lesz tokeletes, ez egy ilyen sport.

    Mivel en mar regota kovetem es varom a jatekot en nagyon elveztem a beta-kat, Gold edition marad, akik jatszani fognak tovabbra is nekik jo szorakozast, nalam az egyik GOTY iden a hibaival egyutt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák