- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vírusirtó topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
válasz arnikusz #30040 üzenetére
Nekem esett tegnap DZ supplyból egy Tommy Gun. Egy pörgetéssel most Gonoszra lett cserélve az egyik talent, így most Gonosz, Halálos, Kapáslövés talentekkel "operál". Sajnos csak tárat lehet rajta módosítani, de így pl 102 golyót szór 845-ös tűzgyorsasággal nekem. 4 Alphával szerintem nagyon jó, bár Én inkább AR-es vagyok.
-
arnikusz
veterán
Nem kötekedésből, hogy mi a helyes értelmezés kérdése, jelen esetben is, szerintem az adattartalom megfelelő volt a tájékoztatásra, de mivel te vagy a TG, akkor legközelebb linkelek, amennyiben pedig úgy gondolod légy kedves töröld azt a hszt.
Felhívnám a figyelmedet a vélemény nyilvánítás szabadságára és az egyenlő elbánásra, valamint a hsz. összefüggésben volt a fórumszabályzattal, megítélésem szerint a fórumtársak kiegészítették még plusz információkkal és az adott kérdésben teljes képet kaphattunk a játék ezen szegmenséről.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
RazoR
veterán
válasz arnikusz #30053 üzenetére
Nyugi, nem bíróság előtt vagy! Csak azért írtam amit, mert ez már nem az első eset, hogy félreérthető kimásolva az adat az excel-ből ezért szóltam. Nem a személyed vagy a hsz-ed ellen irányult! Ha linkeled az említett cuccot, az tartalmaz még rengeteg hasznos infót ami sokaknak újdonság lehet! Sok kérdésre ott van a válasz az összefoglalóban csak sajnos sokan elfelejtik, hogy van olyan...
[ Szerkesztve ]
-
Redchucky
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #30051 üzenetére
Hát ott nekem sajnos csak fal van.
-
arnikusz
veterán
Nem fogunk összeveszni.
Viszont tényleg amit már többször leírtunk, kedves újonc játékostársak, olvassátok az összefoglalót és vissza is legalább a hsz-eket 1.5-től.
Szívesen segítünk, de én is ha napközben rápillantok a fórumra, de ezzel a többi melós is így van gyorsan próbálok segíteni és amit ne feledjetek, de ezt nem is kell mondani a több játékidő és saját tapasztalat is sokat nyomhat a latba.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
addikt
válasz arnikusz #30056 üzenetére
Üdv!
Ha már úgy is a témánál vagyunk, lenne egy gyors keresztkérdésem. Nekem ugye csak az alapjáték van meg, így onnan tudok összeszedni ilyen nevesített cuccokat. Van még egy-kettő ami hiányzik, és az általad felsorolt elérhetőségek között rendre vissza tért a "Field Proficiency Cache" megjegyzés. Na már most, ez mi rák lenne, mert a fordító gyanítom, hogy valahogy nem érzett rá a lényegre, ezzel a "mező szakértelem gyorsítótár"-ral.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Egy kis érdekesség:
The Division Season Pass (fő játék nélkül) az Originen
-
Ch0b
tag
De jó survival volt ez... Megyek extration-höz 6 dobozzal, hívoma gépet, jön a hunter, megölöm, közben a játékban mondja a pilóta, hogy 30sec múlva indul szóval száljak befele. Csak a probléma ott volt, hogy valójában a gép sehol sem volt -.- . Hívom megint 2.5 perc mire megjön, a baj az volt, hogy 1.5 percem volt már a fertőzés miatt, nem is éltem túl...
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz pendre54 #30057 üzenetére
Az egy láda amit lvl 30 után kapsz. lvl 30 a max szint a játékban de utána is kapsz xp-t és ha összegyűlt x, kapsz egy ládát amiből jó cuccok eshetnek.
Amúgy annyira nem rossz a fordítás, csak ott a field terepet jelent szerintem, a cache meg ládát (ezeknek a szavaknak angolban több jelentése van. Nem tudom amúgy pontosan hogy van magyarra fordítva mert angolra van nálam állitva)[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék abban kérni, hogy mióta megvettem a season pass-t a játék azt csinálja, hogy kirakja magát ablakba majd kilép. A seaso pass előtt semmi ilyen problémám nem volt még soha. Láttam itt h mások is ilyen problémával küzdenek és nekik a msi AB kikapcsolását és monitorozás megszüntetését tanácsolták. Ezt én is megtettem, tehát nem fut se monitorozás sem maga az msi AB és mégis a probléma jelen van. Van h 5 percenket kilép de van olyan is h megy 1 óráig. Elég idegesítő főleg ha küldetés végén vagyok és utána kezdhetek mindent előről
Valakinek esetleg van ötlete vagy megoldása a problémára?
Köszönöm előre is!
-
arnikusz
veterán
-
szteve
csendes tag
Sziasztok! Láttam egy pár embernél szintén jelentkezett a textúra betöltési probléma ! Öcsémnél ugyan ez volt a helyzet, jelentem sikerült megtalálnom a hiba okát. Nem garantálom h jó lesz a megoldás mindenkinél, de remélem sikerül nektek is segítenem. Elindítjátok a játékot, a feladatkezelő segítségével nézzétek meg h a játék mennyi processzor magot használ. Részletek fül, jobb klikk a divisionre és affinitás. A 6 magos processzorból nála 2 magot látott a játék, ezért volt a folyamatos betöltési és textúra hiba. Gép újra indít, bios, majd a turbo technologyt ki kellett kapcsolni bioson belül. Ezek után már kezelte a játék mind a 6 CPU magot. Remélem tudtam valamelyest segíteni
[ Szerkesztve ]
Dreco89
-
-
Lefty
addikt
Esett egy jo kis Aug Para XS 18.7k sebzessel halalos-brutalis-gonosz, ennek most orulok.
[ Szerkesztve ]
-
n3m3r3
tag
válasz Snip3r_HUN #30044 üzenetére
Örülök hogy tovább játszol, ezek szerint nem volt annyira drasztikus az 1.5 patch?
-
TripleG
újonc
Sziasztok!
Le akarom újra szedni a játékot még az elején megvettem, de régebben sok probléma volt vele optimalizálás terén. Jelen van még a játékban a random 100%-os cpu? Azért hagytam abba mert sokszor ugrott fel a proci 100% ra amitől 10-20 fps re ugrált a játék holott ultrán 80 körül van ha éppen nem b*szakodik. -
qukesz
senior tag
válasz szteve #30066 üzenetére
Szia!
Érdekes ez a dolog amit írtál. Nem egy rossz észrevétel. Szerintem ellenőrizzétek amit a fórumtárs írt.
Nekem most éppen úgy állt helyre hogy HIGH-ra vettem vissza a beállításokat és kikapcsoltam az MSI AB-t is.
Mert nekem rendszer indításnál elindult alapból.Nem akarom elkiabálni de remélem vagy így vagy úgy de mindenkinek sikerül megoldani a problémát.
Jó játékot mindenkinek és köszönjük a tippet!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
-
RazoR
veterán
Találtam egy jobb PVE Boss térképet, az összefoglalóban megtaláljátok!
-
ceripapa
aktív tag
válasz Redchucky #30067 üzenetére
Holnap fenn leszek délután , most h csináltam az új Karim nekem feltűnt h rettentően erős lett, ha más nem segítene , viszont annyit tudok javasolni , hogy a legelső fedezeknel kene mar adnod , mivel ott körbe tudsz mozogni fedeztek mögött , úgy fedeztek mogul is tudsz lőni csak akkor pontatlanabb ( csak simán lösz jobb kart nélkül ) .
-
TripleG
újonc
Nálam továbbra is fennál a 100% os proci használat egy jó ideig megy 30-40 en aztán random puff 100% használat, fps átmegy mínuszba szinte .Ráadásul teljes képernyőre sem tudok váltani mert csak úgy kilép.
-
szteve
csendes tag
válasz DokiBaxxi #30075 üzenetére
Nos igen jogos a kérdés viszont lehetett egy win frissítés, vagy valamilyen háttérben futó program aminek nagyobb lehet a prioritása ezért kapcsolja be a turbo technologyt. Én erre gondoltam így nagy hírtelen, lehet elég lett volna csak bezárni egy pár programot
[ Szerkesztve ]
Dreco89
-
távcsőves
senior tag
válasz Redchucky #30067 üzenetére
Üdv! Én is totál láma vagyok, sajnos ez a játék nem tolerálja a családot. Pl én most 6-os szinten vagyok, és lassan hülyét kapok. Megvan a bázis, egy pályaudvaros küldetést csinálok épp, hogy fejlesszem az orvosi szárnyat. Jó hosszú, 5.-ikre fogok nekifutni már. Ehh.. Probáltam random csapattal, de az borzasztóra sikeredett. Már nagyon közel voltam a daruhoz, amikor az asszony szólt, hány a gyerek, így otthagytam a gépet. Mirre visszaértem, agent offline. Ez, hogy ilyen hosszú küldetést nem ment valahol köztes állapotban.. idegesítő. Nekem ez a bajom vele, ezért nem vettem még meg a dlc-ket. Amúgy futt mint álom, dx12-ben 60+ fps, időnként bexarás szép, kicsit elborult a story, de szódával elmegy. Vagy martinivel. Meg zavaró a gépi társak és ellenfelek viselkedése. Totál gagyi az ai, nem csodálom, hogy a JTF bukta a várost.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nos egy kis trükk.Nem láttam sehol pár napja próbálgatom remélem lesz aki hasznát veszi.
Nagyon sokáig zavart,hogy a játékban nincs FoV csuszka.Speciel hoszabb játék után forgott a gyomrom a sok imbolygástól.Találtam rá egy megoldást,ahol a lényeg hogy a widescreent (21:9) valahogy elérd/kényszeritsd.Én 1440pben játszok,tehát nekem a legjobb megoldásként az jött,hogy a kreáltam az nV control panelben egy 2560X1080,és egy 2560X1200 at (kreálni csak akkor tudsz ha a DSR opció ki van kapcsolva) majd bekapcsoltam a gpu scaling opciót illetve bepipáltam hogy a játékokra is kényszeritse
Nézzük mit is nyertem,ugy ez a 2560X1440p az alap...
És akkor nézzük ugyanezt 2560X1080pben...
Ugye ilyenkor lesz alul-felül egy-egy fekete csik,ez az egyetlen egy hátránya de a széles látotér és az ezzel járó elönyök,illetve a sokkal kulturáltabb mozgás mindenért kárpotol!!!
Szerk : FHD-ban talán az 1920X900at illetve az 1920x720at próbálnám meg.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Redchucky
aktív tag
válasz távcsőves #30088 üzenetére
Üdvözlöm, kolléga úr
Este játszottam én is fejhallgatóval, asszony hirtelen hátba vágott hogy meddig játszok még, mert tornázni akar. Ordítottam egyet ijedtemben, mire visszafordultam halott voltam és senki sem élesztett fel... Amúgy ez nekem karácsonyi ajándék, de jövő héten dolgozom, úgyhogy megelőlegeztem magamnak -
PETEE78
senior tag
válasz DokiBaxxi #30075 üzenetére
Kipróbáltam, nekem minden magot lát, rendesen dolgozik.
Sajnos bele kell törődnöm a "CGA" felbontásba, low beállításokon , pedig kezdetekkor FHD-ban med-high beállításokkal végig lehetett rohangászi az egész DZ-t. Max a metro alagutaknál kellett egy picit várni, míg betöltötte a textúrát.A felesleges huszadrangú javítások, meg esztra leadbordok helyett majd egyszer valamikor helyreteszik.
Addig marad:
[kép]You are being revived
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Ha tudtok majd akciót 5k körül szóljatok. Lehet megveszem a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mindent a StreamSharkról!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok