- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz ForRedGlory #16795 üzenetére
Te. Megjelenés előtt is erről szólt elsősorban a játék. Egy repülőszimulátort megvéve is mérgelődsz, hogy basszus nagyon azt akarják ezek, hogy repülőt vezessek pedig én csak sétálgatni szeretnék?
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco #16792 üzenetére
Na de pakkcix, warzor és jómagam magyarok vagyunk. Ha magyarok beszéltek volna alul, akkor ugyanezt én is eljátszhattam volna csak magyarul
Na franciául, oroszul, németül már nem ment volna
-
TommyS_27
senior tag
válasz ForRedGlory #16795 üzenetére
Igazából Én annyit csinálnék, hogy aki rugó lesz az High Rewardot kapjon ha túléli, de bukjon sokkal többet ha megölik úgy mint kb a játék megjelenésekor. Aki meg rugót öl az szintén High Rewardot kapjon. Így mindenki meggondolná érdemes e rugóskodni, vagy rugóra vadászni. Manhunt túlélésért pedig járhatna valami item az XP-n meg a Crediten kívül. Aki meg levadássza őket azoknak szintén. Szerintem így lenne jobb a PvP rész. De egy Report gomb sem ártana a csaló neve mellé!
https://www.twitch.tv/ltommys
-
kovimester
aktív tag
1.2 frisitéshez!
Hát én cska a rosszat láttom benen csak is a rosszat!!!!!
Ez a hijack extract nagyon hiányzot tényleg!!!! A hackereknek most még 40 sec-ük lesz elopni a tárgyakat plusz eddig örültél, hogy ráraktad most már az sincs!!
Nem gondoltma hogy még lejebb süllyednek de van lejebb!
Lehet is uj gear meg uj zokni skill ha nincs rpm hacked pihenj le! -
.LnB
titán
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy szar kérdés, de fel kell tennem. Ha én 30-as vagyok, de a cimborám 15-ös, akkor esélytelen, hogy együtt játsszunk és jó legyen?
Ha hozzám igazítja a gép, akkor neki erős, ha hozzá akkor nekem gyenge ?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #16811 üzenetére
Igen. Tudtok együtt játszani, de neki nem lesz túl jó.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Lefty
addikt
válasz hitvanyalak #16811 üzenetére
PvE zonaban hozzad fogja igazitani az elleneket igy neki nehezebb lesz. De ha te mar eleg Jani vagy, akkor par ora alatt 30-ra tudod huzni.
-
bunfi
őstag
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
kiezTe90
senior tag
Nekem tetszik ezaz 1.2. Remélem tényleg fasza lesz. A pvp részt meg talán azért erőltetik mert a dz egy pvp zone?
Jó buli lesz ez, tuti lesz idegesség miatta, de ennyi kell!!
Várom márEgyre többször egyetértek Thanosal...
-
Lefty
addikt
Most ott kell maradni vedeni kicsit annyi, mivel masabb az ha bedaralnak es elveszik a cuccod, vagy ha felrakas utan daralnak be es veszik el a cuccod? Nem baj az ha kicsit eroltetik a PvP-t.
Amugy nem olvastam a reszletesben a brutal nerf-rol meg balancingrol.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
Mikor még akartam egyet, nem adta. Mióta nem kell, mintha a csapból is ez folyna.
kb 10 perc ha eltelt a kettő között, még 9/9-ben volt a másik mikor ez esett, úgy kellett visszamenni érte extract után.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
válasz kovimester #16807 üzenetére
Nyilván te CSAK a rosszat látod benne! Nem lepődött meg ezen senki se
Szerencsére mi igénytelenek nagyon várjuk az új patchet, mert újabb ízt ad a dolognak.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz arnikusz #16797 üzenetére
Nem hiszem hogy emiatt több rugó lesz. Aki eddig a lootot akarta, az odament és lelőtt mielőtt jött a heli, ehelyett most levágja ami nyilván majd időbe telik, kb mint amikor felrakod, és közben hagyja hogy te szét lődd mert egyhelyben álló tiszta célpont, és még rugó is, már a trailerben is ott volt a jel levágásnál, hogy rugó leszel ha levágod.
Nem, ez nem reális. Ha ilyet akarsz, akkor le kell lőnöd aki védi, és utána levágni. Kb ugyan az mintha heli előtt szétlövöd és te teszed fel, max ezzel több lootot kapsz ha a teljes tartalom a tied ilyenkor, nem csak public egy része.
Az átlag játékos amúgy is kerüli hogy rugó legyen, szóval emiatt nem lesz több rugó.
-
kovimester
aktív tag
válasz Brownage #16830 üzenetére
Hát ha igénytelenek tartod magad..... én ezt soha nem irtam...
És persze, hogy azt láttom benne mivel sok a csalo ide is napi min. 3 kép kerül ki hogy reportold, vagy rosszul tudom???
Egy visszont igen is jó lesz benne a sima PvE rész bövitése ezzel a vadászatal vagy mi az tetszik. -
bunfi
őstag
válasz kovimester #16833 üzenetére
Ne vedd fel, felém irányult az irónia.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
flash-
veterán
üdv
fekete képernyővel indul a division.
Eddig is volt ilyen gond.
viszont eddig úgy volt hogy ha elindult fekete képernyővel, nyomtam egy alt+enter-t-, erre ablakos módra átváltott.
bezártam, és a következő inditásnál már rendes képpel indult.most bárhányszor inditom fekete képernyő van(hang az van) alt entert alt tabot ctr-del-t hiába nyomok, nem vált át desktopra.
vagy átvált de a tálcán lesz a játék és hiába kattintok rá nem hozza be...[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Egyszerűen nem tudjuk megcsinálni az a rohadt Falcon hardon!! Milyen összeállításban, milyen skillekkel érdemes nekivágni? Adjatok tanácsot mert már veszélyben vannak a beviteli eszközein meg a monitorom!
-
Lefty
addikt
Hogy mekkora goreny randomokkal dobott ossze DZ-ben engem, ilyen meg sose volt. Mentunk szepen megoltunk vagy 4-5 bosst, stb. Aztan egyszer csak megallunk, gondoltam keresi terkepen a kovetkezo helyet a csopvez vagy megyunk menteni, erre kirugtak es agyonlottek a picsaba. A linket nem volt idom benyomni, elszedtek mindenemet.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Inkább kérjetek 2 tapasztalt játékos segítségét, és velük simán le lehet tolni...
Egyébként 1 elektronik + 3 DPS kell ha nem túl gyakorlott a csapat. De négy DPS is simán letolja, shotis rohamoknál nyomtok 1-2 Signet max, ha rosszra fordul a dolog, és menni fog, állapothatás elleni láda kell a drónok és sniperek ellen, sniper+SMG combó mindenkinek + pulse vagy samrt cover, ha mobil fedezéket is visztek magatokkal, meg heal.Ja még egy, vannak tüzes/romboló golyók, ne felejtsétek el betölteni shotis roham előtt, meg valamelyik kaja is védelmet ad (kiváncsi lennék bárki használja-e pl a kaját/vizet/energiaszeletet stb-t egyáltalán)
;) - The Power of the Light Side
-
veterán
Nem tudom melyik karival voltál ma este, de nem gyenge az. Én nem szeretnék Veled összetalálkozni egyik karakterrel sem
Az este fénypontja Veletek volt : Jött az a két játékos. Szép kis állóharc lett belőle ott a zsákutcánál DZ4-ben. A srácokra gurulgatott a tüzes labdacs folyamatosan. Előtte ha jól láttam, Őket szedtétek szét 2 utcával lejjebb is. Csóka baloldalt kis átjáróból oson kifele, hogy majd lepötyögtet bennünket csipással. Épp kidugta a kis pofiját ( hihi ), repült a sticky, pont szemközt. Paff. a lökéshullám kivitte a kontaktlencséjét, gyorsan elkezdte keresni. A golyó pedig segített neki, adott egy kis fényt a sötétben, jobban megtalálja. Sajna a robbanáskor bekövetkező lökéshullám átpaszírozta barátunkat a beton felső 2 rétegén.
Kaptam a reportot Tőle, nézzük Ubi mit reagál (( érted, tech karaktert riportolni... ) Mit használtam, AIM-ot? Vagy nagyfejet? Az számít sokat a sticky-nél. De a legtöbbet a wallhack számít, tüzes labdánál
Köszönöm azt a rövid kis manhunt-ot. Sajna 3 sec volt hátra, és megpurdéltam ( saját hülyeségemből ) De megérte. Jó volt!
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Garsza
veterán
Ha van átlag 200k DPS akkor 4 DPS simán le kell hogy tolja. Kell puls imunitás láda és gyors heal. Minden kör elején nyomni egy pulst hogy lássátok milyen mobok jönnek és honnan. Shotgunosok ellen kell használni a surviver linket. Drónoknál pedig az imunitás ládát. A bomba felrakást két embernek kell megoldani egyik jobról másik balról lekapcsolni a tureteket és felrakni a bombát. Az utolsó körre kell tartalékolni két surviver linket a bomba felrakáshoz. Minél előbb megszerezni a bombát és ha nincsenek dronok akkor azonnal indulni felrakni egy embernek. Két linkkel simán meg lehet oldani.
-
.LnB
titán
válasz RECSKA #16840 üzenetére
Áhh nem is túl erős (a karim). Az volt a baj este, hogy már nagyon mennem kellett és nem akartam tovább harcolni velük mikor lent voltak a létra alatt. Amit te nem láttál és lementél. Csak néztünk fent, hogy mit csinálsz mert be voltak scannelve.
Aztán miután kijöttem DZ-ből gyors craftoltam egy Vector-t. Szombat óta egy jóra hajtok. Most jött ki az első értelmesebb. Deadly + Fierce (27+8% Crit chance). Erre még jön a fegyver alap crit chance-e 21% (ha jól emlékszem) és a fegyver kiegészítő crit módosítók. Kíváncsi leszek rá.
Nem tudom erőltessem e tovább a Vector craftolást, ha ez beválik akkor inkább ráfekszek a Balanced M1A craftra, mert abból egy Brutal + Proficient. Annál bőven lehetne jobbat pörgetni még.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RazoR
veterán
Köszi srácok! Igazából az megvan hogy mit vigyünk és hogy kell felrakni a bombát csak valamelyik kör shotisai mindig megfektetnek mindenkit!
-
.LnB
titán
Shotisokra ott a Survivor Link signiture skill. Legyen négy a csapatban.
Nagyon király az az arckép! Baromira tetszik!
-
-
RazoR
veterán
Volt már, hogy a 15-ik hullámban feküdtünk meg...
-
sith7
nagyúr
Tegnap megvolt életem első manhunt - ja, ahol engem is kergettek , de túléltük
A poén az egészben, hogy az első játékos, akit lelőttünk, és általa rugók lettünk, folyamatosan jött utánunk, szerintem mind a 4 -en lelőttük egyszer, de csak jött, és jött ... nem tudom mit gondolt , mit tud csinálni 4 vs 1 helyzetben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest