Új hozzászólás Aktív témák

  • pzstm

    titán

    Szóval:

    Scrum-ban dolgoznak, minden reggel meeting developerekkel, megnézik mi lett fixálva, mi működik, mit mikor lehet deployolni. (scrum módszert aki ismeri nem kell bemutatni neki)

    Glitch javítása a legfontosabb nekik. pár nap múlva remélik lesz valami nagyon SOLID megoldásuk rá. Incursionből ez volt az első, rengeteget tanulnak/tanultak belőle, köszönik a visszajelzéseket, és a másodikat már most is javítgatják az első alapján (tehát ott is ment a glitch gondolom :DDD ). Gőzerővel dolgoznak rajta.

    DZ-re vonatkozólag jól számol a rendszer. Ami rajtad van azt nézi, valamint ezen felül az inventory-t és stash-t is. Ezért lehet, hogy 155-ösként 161+-ba kerülsz.

    500Phoenix creditet kapnak hamarosan azok akik hátizsák miatt kizáródtak vagy eltűntek a karaktereik (Xbox One), valamint 10 arany crafting materialt mindenből és 10 arany Division Techet.

    Kimaradt daily-k miatt VÁRHATÓAN ezen a hétvégén 150 Phoenix creditet kapunk (1150-em lesz, hurrá ;] :DDD )

    Cheaterek: volt már permanent ban is, de továbbra is a 3 napos ban, majd permanent ban elvet követik. Van akit az ő rendszerek fogott meg, van akit az új report funkció alapján fogtak meg.

    Végére megmutatták a heti ISAC videót, és hogy milyen nagyszerű ez a heti operation ISAC dolog.

    Ha valamit kihagytam nyugodtan egészítsétek ki. Hirtelen ennyi maradt meg :)

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Új hozzászólás Aktív témák