- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lens & Milan jó lett, éjjelre Corinthians 1,9x
Ma ezeket próbálom:
Manchester United, Newcastle, Betis trixie 5x
apróval Rashford gól 4x
Atletico & Newcastle DNB
Feyenoord & Ajax - PSV GG
Bodö & Köbenhavn -
Tippmix_beer
kezdő
Mára csak félve megtettem, hogy Arsenal - Chelsean 2,5 gólnál több lesz, illetve Lorient - PSG meccsen vendég győzelem lesz.
-
törölt tag
Ez a tippmixpro most be se enged lépni: "Hiba történt. A kérés elment, de nem érkezett válasz."
Remélem januártól tényleg normálisan lehet használni mást is. Működő weboldal vagy app, élőben pénzfelvétel, normális kereső, nincsenek nagy igényeim. Ennek a keresője is akkora fos, rákeresel egy csapatra és az esport hülyeségeket is feldobja, guberáld ki az igazi Liverpoolt. -
ggbuffon1897
őstag
Arra van vkinek otlete h a mixpron mit csinalnak? Nem az elso h vagy nem vagy kreten modon működik. Pl Mu meccs szerintuk mar veget ért, pénzem elvileg nincs fent stb..
Ugyanez volt a multkor vmelyik fradi meccsen, náluk az élő eredmenykovetes 10perces csuszasban latszodott, persze fogadni nem engedett.
Kritikan aluli az egész fos.
-
törölt tag
Az Atletico miért ilyen nyomi? Mennek vissza a tiltólistára. Hazai pályán egy óra emberelőnyben örülhetnek 1-1 lett.
-
törölt tag
válasz sherlock82 #183508 üzenetére
Szerencsére bejutottam végre és sikerült élőben a Monzát tenni. Emberelőnyben hazai pályán, most rúgták a gólt. Talán sikerül ezzel javítani.
-
törölt tag
Feyenoord & Ajax - PSV GG
Bodö & Köbenhavn
Ezek legalább jöttek. Bodö meccs 5-4 lett, utolsó tízpercben jött a győztes, ahogy a szükséges Ajax gól is. Hazai pálya hiába, izgulni kellett ilyen kicsi szorzókért is. Most nem tudom örüljek kárt nem okoztam ma, vagy még próbáljak nyerni valamit este. Apróval megnézem ezeket: Palmeiras 10 ponttal vezet és nem biztos megerőltetik magukat idegenben. 1,9x lenne. Flamengo is idegenben 2x
Marseille-Lyon és Juventus-Inter döntetlenre? 3,7x és 3,4x -
Tippmix_beer
kezdő
válasz #86564352 #183507 üzenetére
Nem tudom mi történt ma de nem csak az Athletico sziporkázott.
A Manchester united, West Ham kikapott a PL-ben.
A Paks lealázta a Honvédet amely azért nem volt benne szerintem. A Fradi leikszelt a Fehérvár ellen.
Olaszoknál a Roma hazai pályán kikapott, a spanyoloknál meg a Villarreal kapott ki a Mallorcától.Elég sokat buktam ma sajna
-
törölt tag
Betis gól- és emberelőny, legalább a trixie tétem visszakapom. Legközelebb jobban szűkítek, a bőség zavara megint inkább ártott. Szerintem ma Newcastle volt tuti és jó odds, meg ez a Betis, két single és kész. Minden más csak éppen jött és gyenge odds kötésben, vagy egyenesen kuka.
Tippmix_beer: és még Bundesliga GG vagy 2,5 felett se, bezzeg a törököknél mindhárom
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
válasz Tippmix_beer #183511 üzenetére
Csak egy szokásos nap, mindig ez van...
Freiburg győzelmet vitte Fradi X. Union Berlin X2-t raktam, erre 5-0-ra kikapnak a bukdácsoló Leverkusentől. Inter még gólt se lőtt.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Bochum meccsre 2,5 felett
Napoli & Milan
Paderborn
QPR -
sherlock82
senior tag
Ma.
Kisvárda, Puskás, VfB Stuttgart nyer.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Örni
senior tag
Előbb raktam egy olyat, hogy Bayern nyer + under 4,5.
28-ik perc 4-1...
Mára feladom.
-
törölt tag
Paderborn látom korai kiállítás… méregből a Bochum meccs gólszámot megraktam újra. Olvastam a Gladbach kapusok lesérültek. Két gól már van szünetben. AC Milan győzelem is kellene még.
-
pohár
félisten
kapja be a Milan
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sherlock82
senior tag
Nekem 4/2 jött tegnap, nem egy jó arány.
MA.
Videoton, DVSC, MTK nyer.
-
törölt tag
válasz sherlock82 #183530 üzenetére
4/3 bukta, csak az mentett a jót feladtam újra
AS Roma DNB
Frankfurt - Hoffenheim 2,5 felett -
Örni
senior tag
Atalanta mit csinál???
-
törölt tag
válasz sherlock82 #183532 üzenetére
Mondasz valamit. Vezetnek, élőben így is 1,85x
-
Vasember007
újonc
Sziasztok! Tipiconál fogadtam, hogy a mai Espanyol- Villareal merkozesen a Villareal szerez gólt! 0-1 nyert, de öngól volt az Espanyol kapusa reszerol! Ilyenkor nyertes a tipp vagy nem? Köszönöm a segítséget!
-
Örni
senior tag
válasz Vasember007 #183535 üzenetére
Nyertes, igen.
-
sherlock82
senior tag
válasz #86564352 #183534 üzenetére
Schalke nyert
szerencse hogy a másik szelvényt nem adtam fel, mert Újpest nyert, és egy lépéssel előrébb van legalább a csapat.
Mai napra nem kerestem semmit, max a vasas - honvéd GG vagy valami hasonló.
Annyira gyenge mindkettő hogy fogadni is képtelenség egy ilyen meccsre.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
AS Roma tét vissza, Frankfurt meccs gólok simán és a Schalke is nyert.
Mai tipp: Juventus 1,8x -
Tippmix_beer
kezdő
Én már egy pár napja nem fogadtam. Legközelebb csak a vb-n fogok tippmixelni. Szerintem most már erre a pár meccsre felesleges mert mostmár a vb kerettag játékosai nagyon fognak vigyázni magukra nehogy megsérüljenek, ezáltal szerintem ezen a hétvégén nagy meglepetés eredmények fognak születni.
-
sherlock82
senior tag
válasz Tippmix_beer #183543 üzenetére
Én ezt a vb kihagyom mindenféle szempontből.
1930 óta mindig nyáron volt a vb most nem akkor van.
Mindig is elleneztem ez az ötletet és maximálisan támogatom azokat akik ellene volt mind végig.
Tradicionális csapatokat ( német angol brazil argentin ) megnézem a többit nem.
Nem tudom kit hoz lázba a Katar - Equador meccs?
Sok embert szerintem nem mivel alig adtak el rá jegyet is.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
törölt tag
A Juventus nyereményből ment még este Lazio & Real papírforma. Szerintem ma csak kis tét, mert nincs kedvemre való meccs:
Hollandoknál Heracles nyerjen hazai pályán
Németeknél Düsseldorf és Dortmund meccseken 1,5 felett
együtt 2,1-es odds#183544
Az olasz válogatott tette jól, bojkottálják ezt a szart. -
Tippmix_beer
kezdő
válasz sherlock82 #183544 üzenetére
Én kicsit foci őrült vagyok, úgyhogy felőlem lehet télen-nyáron, tavasszal-ősszel engem mindig izgalomba hoz :D
De egyébként igen, az lett volna a legjobb ha nyáron van ebben egyetértek.
-
sherlock82
senior tag
válasz Tippmix_beer #183546 üzenetére
Azért volt nyáron mindig a foci vb mert akkor nem kell a világon az összes bajnokságot megszakítani. valami idióta kitalálta hogy legyen a vb Katarban az év végén és mellé még egy kalap pénzt is kap érte.
-
Örni
senior tag
Empoli - Cremonese X ?
-
törölt tag
válasz sherlock82 #183547 üzenetére
Eredetileg nyáron lett volna ez is. 12 éve amikor
megnyertékmegvették a rendezés jogát, még úgy volt a pályázat építenek légkondis stadionokat. Ahogy közeledett a dátum, rájöttek az nem jó se a nézőknek, csapatoknak se, és talán még többmunkásrabszolga halt volna meg. Hiába derült ki a FIFA-UEFA korrupció, nem rakták át máshova. Pedig lett volna idő rá bőven. Akkor találták ki ezt a hülyeséget, hogy felborítani a bajnokságok és kupák menetrendjét, hogy lehessen télen, ne 45 fokban.
USA volt a második helyen, ott lehetne jó hangulatú világbajnokságot tartani (mint 1994-ben) és a stadionoknak is lenne haszna. Katarban nincs érdemben foci, a stadionoknak nincs jövője, nyugati emberekkel nem kompatibilis törvények. Fizettek néhány nagy nevű sztárnak reklámarcnak (Guardiola, Xavi, Beckham...) és szurkolóknak is fizetik az utazást (ha nem bánják a kémprogramot a telefonjukra), csak menjenek és mondjanak jókat az országról.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bundle topik
- Viccrovat
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest