Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Örni #178995 üzenetére

    Este Inter & Bruges és Liverpool DNB ment még belőle ötszázasokkal, valami harmadik nekifutásra sikerült csak megtenni. Először azt hittem égi jel, hagyjam inkább aztán jól tettem mert nyertek.

    Ma a TippmixFos hulladék oldalon most belépni ugyan sikerült, viszont csak egy Sydney szelvényt tudtam megtenni. A többire azt írja "elvetem" nem akarja bevenni. Ahogy a többi állami fos honlapra, majd erre is ráhazudják kibertámadás érte őket? Pedig csak alkalmatlan balfaszok gyülekezete. A régi se volt piskóta, de amióta az új "gyors" van még rosszabb a helyzet. A tippmix.hu papírszelvény gyártó felület legalább működik, akkor miért nem lehet onnan online is?

    Mindenféle már állandósult elnézést kérő üzenet, hogy elnézést lassú a belépés, elnézést nem működik a befizetés, elnézést karbantartás, hát akkor legalább adnának vigaszdíj jóváírást pofázás helyett. Ha már a Zrt. folyton adja a pénzt a fityeszeseknek. Mert használhatatlan a hulladék oldaluk. És nem ünnep miatt, minden héten van valami hiba!

    Azt tudom, itthon csak ez a szar legális, viszont Unibet például rendben megy normálisan bankkártyával be- és kifizetés? Kerülő utakkal nem akarok szórakozni, akkor inkább visszaállok séta-papír módszerre. Ami havonta sikerül gyűjtögetés 10-20 ezer kiutalásnál adóval se akarok szórakozni, gondolom annyival még nem foglalkoznak.

    Szóval a kérdés Unibet és normál hazai Mastercard ki és be megy probléma nélkül?

    Egyébként holland papírforma volt a másik ötlet: Feyenoord, PSV, Ajax kötésben 2,75x odds

Új hozzászólás Aktív témák