Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz szab.tam #152401 üzenetére
Csak, h ON is legyen! Itt egy ajándéknak tűnő vendég odds! Luverdense - Vasco Pron 4,25
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #152402 üzenetére
olyan, amiről tudok, nincs.
"sokba lesz".
székely haverom is vár egyet az asszonnyal. (mármint az övével.)
folyton számolgat....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
86. perc, astra gól a román szuperkupán.
mint egy falat kenyér...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
eurosport 2hd
csajok rögbiznek.
nagyon jó....semmi védőszerkó, mint a csajoknál az nfl-ben.
ez igazi, férfias küzdelem.sisak, protektor nincs, de azért fogvédő van.
pont arra nem lenne szükség...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B0V9B #152409 üzenetére
de van, hogy igen. akkor viszont nem biztos.
(sok fogadáshoz sok kijelző, sok tv, sok élő esemény vizsgálata kell. így olyan élmények is rabul ejik néha az embert, aminél nem kéne leragadni....)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lord_m
senior tag
Ma is marad a skandináv vonal, nem sok jóra számítok, de amiket néztem:
Aalborg - Horsens H 1,65
Bröndby - Esbjerg H 1,75Talán ez a kettő megy párban.
Esetleg még egy ilyen Brazil:
Internacional - Palmeiras D 2,95
-
yogibear
addikt
válasz lord_m #152412 üzenetére
Ha már északiak, amit tegnap írtam, Joulupukki hozhatja a zsákban a Mariska V @2,3-at.
Ha a HJK a heti bulgáriai turné után ma idegenben pontot veszít, Mariska élre is állhat.
Emellett a HJK jövő héten visszavágózik a Beroéval,
A Rovaniemi kérdéses, nem sok esélye lesz Zágrábban a visszavágón, főleg, hogy gólt is kapott, lehet elmennek kirándulni, inkább a bajnokságra koncentrálnak ma és lexarják az EL rosta visszavágót.Mariska duplásnak jól néz ki.
Másik majdnem duplás ötlet:
Urawa + Gamba OsakaHarmadik meg:
bár ez rizikósabbTour ki végez ma előrébb:
C. Froome - B. Mollema H @1,5
F. Aru - A. Yates V @1,6
@2,40jelenlegi állás:
1. GBRFROOME Christopher 1 TEAM SKY 63h 46' 40''
2. NEDMOLLEMA Bauke 61 TREK - SEGAFREDO 63h 48' 27'' + 01' 47''
3. GBRYATES Adam 209 ORICA-BIKEEXCHANGE 63h 49' 25'' + 02' 45''Aru hátul van a futottak még társaságban, 10. több mint 5 perc hátránnyal.
Szóval a fenti 3-as egymás fogja lesni, egyik sem engedheti el a másikat. mert sok van még.
persze rizikós, bármi lehet... csak egy ötlet.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
f(x)=exp(x)
őstag
Darts White-Gurney meccsen Gurney szvsz. jó lehet, 2.2-es odds-ért.
-
lecsokolbi
aktív tag
Szerintetek meszelték a 0:0-ás pénzvisszafizetést? EB döntőn ugye rendes játékidő 0:0
még mindig nem írták jóvá
- Mindenki hazudik! -
-
skeli
tag
Udinese odds 2,15-ről hirtelen 3,05-re módosult.. Hmm...
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
yogibear
addikt
válasz Prien #152417 üzenetére
Ha már északiak, amit tegnap írtam, Joulupukki hozhatja a zsákban a Mariska V @2,3-at.
Én szóltam... megy 2:0-ra, remélem innen már nem baxxa el...
2 órával meccs előtt lement 2,2-re, majd 1/2 órával előtte fel 2,45-re, ennyiért raktam...
Ha a HJK a heti bulgáriai turné után ma idegenben pontot veszít, Mariska élre is állhat.
Emellett a HJK jövő héten visszavágózik a Beroéval,HJK meg bukóra áll, ahogy írtam.
Most 2 eset lehetséges: pont(okat) veszít, vagy 1/2-zik, ahogy idén már odahaza tolt egy laza 2/1-et, 5:1 (0:1) ezzel az Ilvessel... 1/2-re 23-as volt az odds...
Arra szavazok, hogy kikap, max dönci... mindössze 3 olyan van a mai kezdőben, aki játszott Bulgáriában csütörtökön, 3 védő, szóval elég tarcsisnak tűnik a HJK ma[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ha a Molde szőrmél egy kis 2/1-et 17-es oddsért, eret vágok, hogy mégsem mertem rakni.
de legalább van élőben...
Aztán lehet hogy simán csak a V @11-es odds tetszett meg nekik...Na csak nem, 1:1... ezek ott a nagy hidegben egy rendes nercet nem képesek összehozni.
Hammarby 45. perc gól, 45+1. perc gól. vicces svédek.
mekkora odds lehetett rájuk 0:3-nál?[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz f(x)=exp(x) #152414 üzenetére
Nem jól játszott...
-
DeathBat666
aktív tag
nem hiszem el. raktam a dvtk-t 3 másodperccel (!!!) a Vidi gól előtt, így "csak" 6x odds-ért raktam meg őket, nem pedig 15x-20x nem tudom mennyi volt rá 1-0 nál.
-
zsolti72837
addikt
Vicceoton
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
DeathBat666
aktív tag
válasz zsolti72837 #152423 üzenetére
nagyon leírták ezt a DVTK-t most azon túl, hogy még bármi lehet. Még a Szigetszentmiklósban ismertem meg Horváth Ferit, sztem M.o egyik legjobb edzője, bárhol volt helytállt, nem is értem miért nem kellett a Vidi-nek...ja, h játákosként ő nem nyert BL-t és van edzői múltja
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
válasz DeathBat666 #152424 üzenetére
Ja kicsit le lett írva, de a második félidőt is várjuk meg.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
yogibear
addikt
HJK tarcsi legalább X-re kihozhatná
-
yogibear
addikt
[link]
Bakker ha mindig így telibe találna a jóslatom.
Ha már északiak, amit tegnap írtam, Joulupukki hozhatja a zsákban a Mariska V @2,3-at.Ha a HJK a heti bulgáriai turné után ma idegenben pontot veszít, Mariska élre is állhat.
Emellett a HJK jövő héten visszavágózik a Beroéval,
A Rovaniemi kérdéses, nem sok esélye lesz Zágrábban a visszavágón, főleg, hogy gólt is kapott, lehet elmennek kirándulni, inkább a bajnokságra koncentrálnak ma és lexarják az EL rosta visszavágót.HKJ zakó tarcsival, Mariska sima V, és a Rovaniemi is nyert... a 3 együtt úgy 28-as odds...
-
yogibear
addikt
csodás kupacsapataink ma sem villognak,
-
sz_abika
addikt
Tettem egy tizest a Vidire, hisz így bajnok, meg úgy bajnokcsapat. A lfaszt.
Ennyi volt az NB1 idénre.PSN: xszabikax
-
Jarod1
addikt
valaki egy működő bet365 ös linket tud? megint letiltottak egyet...és délután még működött.
Faxom tele van ezzel kibax**tttetves kormánnyal..[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
válasz Jarod1 #152431 üzenetére
Ne a kibaszott tetves kormánnyal beszéljél csak,hanem a bet 365-el is,hogy legyenek már szivesek áldozni egy kis jutalékot a beszedett millák után az adott országnak is!
Úgy tudom sok ,nálunk "fejlettebb " országban így működik."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
szab.tam
nagyúr
eurosport2.
mls
próbálnék valamit élőzni, de nem sok sierrel.a bal kapu mögött egy állványon van egy rönk.
egy macsó búza odamegy egy láncfűrésszel, és meccs közben vág néha egy szeletet.komoly baj van ezzel a néppel.
már mint úgy agyilag...***
viszont múltkor egy bikaviadalon a bika nyert.
nem találom a videót, pedig úgy visszanézném.
nagyon tetszett.
az összes bikának elmagyaráznám, hogy ne a lepedőre, hanem az oszlopra menjenek...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #152438 üzenetére
köszi.
csodálatos.
hogy meglepődött a csávó.
valszeg nem erre számított...egyébként meg mindketten bekaphatjátok.
másodjára nézve észrevettem, hogy a bika már elkezdte kiengedni a cerkát.
ha marad egy kis ideje, párosodott is volna a palival.****
érdekes.
18+ a videó, de simán leadták a híradók.
ha ilyen kis feljelentgeő lennék, akkor tutra mehetne nekik egy kis bírság.
amikor a tv-ben láttam, azt hittem, hogy szíven szúrta. de a bika csak az oldalát piszkálta.nem vagyok állatvédő.
húst eszem hússal.
"öld le, és egyed!"
de ezt az embert nem tudom sajnálni. kifejezetten örülök neki, hogy megpusztult.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Ogre - Rigas FS
Hajrá Shrek„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
foltozgatja a pro az algoritmust, de azért még akardnak hibák:
Philadelphia - New York
6+ (Gólszám)
Odds: 10,50Philadelphia - New York
Több, mint 5,5 (Gólszám 5,5)
Odds: 9,50fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
lord_m
senior tag
Új hét, új remények!
Tudom, hogy barátságos, meg semleges helyszín, de
PSV - Sporting CP H 2,15
-
yogibear
addikt
Ahogy a topik Cicusa is mondta, első fordulókra nem szabad rakni, de
Mutyiland H @1,7-ért elég value.
Mutyiék már meccseltek 3 EL kiselejtezőt, csütörtökre mennek lichhófba visszavágóra 3:0 előnnyel a Vaduzzal szemben, a Randerst meg utóbbi időben rendre verték oda-vissza
Sima hazainak kell lennie.Másik kicsit riskesebb Kalmar V @2,00
Gefle eddig kemény 5 pontot varázsolt össze 13 forduló alatt.
Oké, Kalmárok sem egy lumen de utolsó 7 meccsen nem kapott ki, ebből utolsó 3 idegenbelit nyerte, 1 bari és két bajnoki... szóval ha nem V, akkor ott susmus lesz pénzgyűjtésileg.
Nem beszélve arról hogy a két közvetlen mögötte álló egymás ellen meccsel, legalább az egyik vagy mindkettő előtt lenne több pont előnye, mint 1...a bajnokság félidejében
Az is igaz, hogy ebben a fordulóban eddig egy nem dönci volt és 5 dönci.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Digestive #152448 üzenetére
még 0:1-nél és 2:1-nél raktam őket párban is apróval 4 és 4,25 oddson (@17), remélem jön mind2.
stat alapján legalábbis kellene...Vaasa szép meglátás volt, még ha csak a 89. percben jött is, grat beírhattad volna, lehet én is hozzácsapom, bár akkor meg a szívbaj kerülgetett volna 88 percig.
[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
Szerintem nincs még egy ilyen balfék a világon mint én
Tegnap tettem két ilyet.
Jól kiválogattam őket, vagy egy fél óráig meditáltam. Már csak a horvát hiányzott, felajánlott 2850 kivehetőt, de bíztam benne mert "úgyis játszanak héten EL hátha nem nyernek"
Közben a másikon eredmények bejelzett egy gól a hazainak nah mondom ennyi a megérzésnek nézem betet felajánl 1050 kivehetőt 1:0 -nál???? kivettem és felraktam a horvátra döntetlenre (Fake volt az 1:0 szarul jelezte eredmények ) mert úgy se nyernek. Nem, hogy X2 de nyertek a vendégek @7,5 ...Nem tudtok ajánlani olyan foglalatosságot, ahol minél nagyobb sikertelenségből,szerencsétlenségből lehet pénzt kovácsolni?
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest