Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz capulet75 #25894 üzenetére

    Szerintem ez a játék nem nehéz, mivel nincs benne olyan kontent (kivéve talán a Raideket), ahol egy szinte bármilyen összeverődött társaság ne tudna megcsinálni, persze a Legendások lehetnek nyögvenyelősek, és túl sokáig tartanak de én is mentem már Legendásokat rohadt gyorsan ilyen 2 fő 100-300 SHD-s, 1 fő 1000+ és én, de ott mindenki ügyesen tolta, és a srácok felismerték a helyzeteket jól, és pl az egyik 200 SHD-s azonnal átöltözött healerbe, mert 5 másodperc alatt levette, hogy jelen partiban nem ő lesz a DPS.

    Szóval a játék és a partik kimenetele elsősorban játékintelligencián múlik, sem mint kihegyezett buildeken. pl az olyan partikat én is ott szoktam hagyni, ahol a pár száz SHD-s a felemás használhatatlan buildjében állandóan előttem bohóckodik, és bekezd minden pocketben, mielőtt a skilles/CC/healer odaérne, stb stb.

    A te szettedhez:
    A Striker nem tudom mennyire működik, mivel én ki sem próbáltam, de őszintén szólva sok ezer SHD-s embereket nem látok ebben rohangálni. Volt egy idő, amikor bugos volt, de én már nem vártam meg mire megjavították, DIV1-hez képest szerintem használhatatlan.

    Igazából a kérdés az, hogy mivel szeretsz puffogtatni és ahhoz kellene nézni szetteket, hogy hátha megtetszik valamelyik.
    Persze ha a scoreboardokot akarod nézegetni a végén, akkor a glass canon kihagyhatatlan lesz, de az meg egy másik játékstílust kíván :DDD

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák