Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Anonymus23 #25465 üzenetére

    Sok időm van benne és mind élveztem, ezt le is írtam..
    Sajnos nincs igazad, éppen semmi nincs ezen kívül.. ha lenne már sokkal könnyebben elengedtem volna a Div-et, de nincs más ami ennyire leköt(ne).

    Aztán nagy nehezen ráveszem magam hetente 1x hogy megnézzem mivan, meg beadakozzam a kötelezőt és indításkor kivág a játék, vagy úgy belefagy hogy reset gombbal kell szórakozzak.. aztán elindul ablakban, aztán magától bekapcsolja a HDR-t és ekkor szoktam játék nélkül elhajítani.. és ez így megy 4. hete.. elfogyott a türelmem az ubifos felé.. :(

    Aztán tegnap újra feltettük a klánnal a Wildlandst meg a BreakPointot és ez a két játék még annál is gyászabb mint amire emlékeztünk.. 1-1 órát bírtunk benne eltölteni. Nem köt már le, viszont idegesít, ostoba AI, képtelenség taktikusan menni mert mindig kiszúr valaki, botrányos vehicle kezelés meg mozgás.. arccal megy fel a létrán mert lábbal nem tud, nem sorolom..

    Az igazi gond a gamer világgal - de ezt nyilván nem itt tárgyaljuk meg részletesen - hogy lutri hogy mit és mennyit kapsz a pénzedért, és a játékfejlesztők/kiadók azt bénáznak amit csak akarnak.. egy ilyen looter-shooter szegmens annyira speciális és annyira ki van éhezve egy jó game-re hogy mindent megveszünk, mindennek bizalmat szavazunk, és a kiadóra nézve semminek nincs következménye.. akármekkora foshalmazt piacra dobhatsz, nincs retorzió.. Cájberfos, OuchRiders, you name it.. mind szar, mindnek nincs következménye, veszed a következőt.. csak lenne már mit.

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák