Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    Persze, én sem szószerint értettem, hogy erősebb lesz az AI, hanem arra gondoltam, hogy billzettel sokkal nagyobb kihívást jelent az autókat vezetni ( ez főleg az erős hátsókerék hajtásúakra igaz ), mint egy kormányal vagy analóg karral.
    Emiatt én nem is nagyon csinálom a küldetéseket sem ( bombás pl. ), volt egy ahol el kellett vinni valakit egy ilyen amerikai "aszfaltszaggatóval" egy helyre, természetesen időre és forgalomban. Fél percbe tellt mire egyáltalán el tudtam indulni a kocsival, pedig óvatosan nyomogattam a gombot ( szal nem egyből padló, azt hagy menjen ), aztán persze az első kanyarnál el is szálltam, mint a győzelmi zászló, hiába fékeztem óvatosan és hiába adtam gázt "finoman", amennyire csak billzeten lehet.

    Nameg ott a másik rettenetesn idegesítő dolog a penality, ami ugye pontokat von le vagy másodperceket ad az időhöz ( adott verseny típustól függően ), ha csak egy kicsit is lecsúszunk a pályáról ( pl. érintjuk az út melletti padkát .. ). Ez baromira ki tudja verni nálam a biztit, sokszor van, hogy egy verseny esőben zajlik ( nekem főleg Ibizán, mert Oahun még sose esett :F ) és olyankor örülök, ha az úton tudom tartani az autót, nem még arra is figyelni, hogy egy centit se hagyjam el az út felületet egy-egy erősebb manőver esetén! :(((
    Semmi értelmét nem látom ennek a cuccnak, csak felidegesíti az embert.

    Egyébként Sport beállítások mellett játszom a játékkal, lehet ki kéne próbálnom az "Easy-t" ( most nem jut eszembe mi a neve annak, amelyik a legtöbb segítséget adja a vezetéshez... ), viszont ahogy olvastam az meg annyit segítene már, hogy szinte helyettem vezeti az autót, az meg nem lenne olyan jó. Szóval billzettel nálam az első-, ill. az összekrékmeghajtású autók jönnek be, mivel őket a legegyszerűbb irányítani. ( Kedvenceim pl. a Veyron és az R8 ill. a Range Rover meg a Merci terepjárója )
    Pedig a hátsókerekesek közt is van nagyon sok olyan ami tetszik, de sajna ami 300 ló fölött van azzal nem nagyon megyek, mert egyszerűen szenvedés vele menni. Még a kis bogár is kapar, néha olyan 180 fokos fordulókat lehet csinálni vele, hogy az kész, pedig csak szimplán kanyarodni akarok vele.. :D

Új hozzászólás Aktív témák