Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Cook
csendes tag
Akkor a Group Policy vagy Registy szerkesztős megoldás alkalmas lehet.
Egyébként napjainkban nem rizikómentes azonnal frissíteni a Windows rendszereket., amint kijön az MS-től valami tákolmány. Sajnos egyre többször dobnak ki használhatatlan frissítéseket, amik esetenként még gondokat is okoznak a felhasználóknak, pl. hogy nem tudnak bejelentkezni etc.
[ Szerkesztve ]
Mindenik embernek a lelkében dal van, És a saját lelkét hallja minden dalban, És akinek szép a lelkében az ének, Az hallja a mások énekét is szépnek. /Babits Mihály/
-
törölt tag
Nekem soha nem frissítette a nvidia drivert a windows update miután manuálisan net nélkül felraktam legújabbat ,, meg se kisérelte utána pedig néztem a verzió számot és változatlan volt, mellette rendszeresen frissitettem a rendszert WU-n keresztül meg manuálisan driver frissítés ha jött ki a gyártó oldalán újabb. 10 és 11 alatt az évek alatt
Az a szomorú hogy tán intel oldala is ezt ajánlja hogy windows esetében netet le kell tiltani vezérlőpultban vagy ki kell netkábelt húzni.
[ Szerkesztve ]
-
Nem kifejezetten rajzolok, de nyilván képfeldolgozás közben sokat használok brusht pl. maszkolásra, simán van "csíkhúzás" szinte mindig. Eléldegélek vele (jó, kivéve amikor eszembe jut hogy AMD helyett ugyanennyiért már nem laggoló Intel konfigot is vehettem volna, akkor néha befeszülök ) . Az igazsághoz hozzátartozik hogy >40-50Mpx képekkel dolgozok és a brush is többszáz pixel, többé-kevésbé lágy szélekkel. Ettől függetlenül már megszoktam, ezért írtam, amit.
Dehát nem bánnám ha legalább kipróbálható lenne már egy ilyen, én évek óta pont egy felhős win-re vágyok (kb. mióta minden windows 10/11 telepítéskor a képembe hazudja a gyorsbeállító, hogy milyen jó nekem az outlook account mert az egyik gépről a másikra így meg úgy... (nem tudom már miket írt, de rémlik legalábbis ilyesmi).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
-
Dr. Akula
félisten
Hát nemtom, ha csak feltalálták újra a sima RDP-t, akkor hogy lesz abból "a Windows 11-et teljes egészében a felhőbe akarják költöztetni"? A "teljes egészében"-t csak úgy tudom értelmezni, hogy más nem marad, tehát full előfizetéses modellre akarnak váltani. A tanfolyamaikban is már csak "cloud" minden, normál Windowst csak "hybrid", azaz "cloud és a futottak még kategória" fedőnéven tolnak, így illik a cloud only a stratégiájukba. Meg ilyen előfizetéses cloud gépbérletük már van, Azure néven tolják, gondolom nem azt jelentették be, hogy megint feltalálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest