Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Dr. Akula #118 üzenetére
Off de ferdítés a példa A 15 éves C-Maxomnál (5l fogyasztás, sose volt nagyjavítás amíg nálam volt 5 évig, csak kötelező szervizek, 1-2 alkatrészcsere, mondjuk az márkaszervizben) az jött ki hogy évi kb. 1M volt a fenntartása (tankolás, parkolás, biztosítás, értékvesztés, autó ára stb.).
Kb. egál lett volna ha évi 220 napot oda-vissza taxizok Zugló-Árpád híd közt a munkahelyhez (ha nincs homeoffice és egyáltalán be kellett volna járni ) illetve ha elfelejtem a munkábajárást, az is simán kijött volna hogy a családnak azon a néhány mamáékhoz hazamenős, vagy nyaralós hétvégékre egy hétszemélyes prémiumot bérelni is még mindig jobban megérte volna. Csak ugye a fránya kényelem hogy ott áll mindig a ház előtt az autó ha kell (khmmm és még inkább 90%-ba amikor nem kell akkor is ott áll), de én legalább bevallom.
Amúgy ha egy jó nettel jól működne a felhős windows, és a 3 használt gép közt folytathatnám a munkát megszakítás nélkül, imádnám és kifizetnék bármennyit. (khmm, Adobe termékekkel dolgozok egy ideje úgyhogy nekem nem szívfájdalom hogy egy év felhős előfizetés alatt kijön a dobozos termék ára És az sem zavar ha kicsit laggolna mert azt a 300.000 forintos PC-men lokálban is csinálja, szintén Adobe )
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Nem kifejezetten rajzolok, de nyilván képfeldolgozás közben sokat használok brusht pl. maszkolásra, simán van "csíkhúzás" szinte mindig. Eléldegélek vele (jó, kivéve amikor eszembe jut hogy AMD helyett ugyanennyiért már nem laggoló Intel konfigot is vehettem volna, akkor néha befeszülök ) . Az igazsághoz hozzátartozik hogy >40-50Mpx képekkel dolgozok és a brush is többszáz pixel, többé-kevésbé lágy szélekkel. Ettől függetlenül már megszoktam, ezért írtam, amit.
Dehát nem bánnám ha legalább kipróbálható lenne már egy ilyen, én évek óta pont egy felhős win-re vágyok (kb. mióta minden windows 10/11 telepítéskor a képembe hazudja a gyorsbeállító, hogy milyen jó nekem az outlook account mert az egyik gépről a másikra így meg úgy... (nem tudom már miket írt, de rémlik legalábbis ilyesmi).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest