Új hozzászólás Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    Megkaptam ma a TCL 65C728-at, be is üzemeltem. Felesleges volt paráznom a fényerő miatt. Már délután is kiverte a szememet az a franctudjamennyi 350-600 nit fényerő. 60-ra vettem a fényerőt. Most estére meg 0-ra. Azt kell mondjam nekem elég.
    Megnéztem rajta néhány OLED black demo videót és nem láttam blooming-ot, de ezt még megnézem majd sötétben is. A hang alapú keresés nagyon tetszik a gyerkőcnek. Pont a kezébe illik a kisebbik távirányító.
    A képernyő két alsó sarkában kb. 1×1cm-es részen sötétebb a kép, illetve a kép bal, jobb és alsó felén látok valamilyen halvány derengést érdekes módon, ha tartalom van rajta, akkor feketén sem látszik.
    Kétszer is megnéztem a Hisense 65U8QF-et a Mediamarkt-ban azon is ilyen black demo ment, itthon megnéztem ezen is semmilyen különbséget sem érzek így, hogy nem látom a két készüléket egymás mellett. A színek szépek, a felbontás pazar. A 2012-es Samsung plazmához képest az első észrevétel, hogy azon a panel szürke, itt fekete, azzal lehet fűteni is, ez nem is meleg.
    A menüt bitang gyorsan lehet ugratni. Lassan nyomkodva egyesével lapozgat, tartva egy pillanat alatt végigugrik mindenen.

    Most néztem egy dimming tesztet, nem látok rajta blooming-ot, max fényerőn valami minimálisat talán. Próbáltam videózni, de a kamera képen látni aurát a fehér foltok körül, de szabad szemmel nem.
    A leglehetetlenebb szögből nézve sem látok színtorzulást, az általános szögekből meg pláne.

    A fő asztali gépről simán tudom 120Hz-en hajtani, a 2560×1440-es felbontást egész jól megjeleníti. A másodlagos gép viszont elvérzik alatta, abban egy 7870-es régi Radeon van, ami csak 24Hz-en tudja hajtani ezt a böhöm 4K kijelzőt... az egér irgalmatlanul laggol a 24 kocka miatt... :DDD

    Én összességében azt hiszem jó vásárt csináltam. :R
    Sőt megkockáztatom, hogy ezért az árért (275) ma nem lehet ettől jobb készüléket vásárolni. Ha bánatom lesz azt is jelezni fogom.

    ui.: Bocs, ha kicsit csapongónak érződik az írás, ez ilyen első benyomások kissé zanzásítva. :DDD

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Új hozzászólás Aktív témák