- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Programozás topic
- Linux kezdőknek
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Lehet kicsit pörgősebb lesz a 728-on. Ha szánsz rá annyit én tuti a 728at venném. A 725 kB olyan mint ami most van nekem a 715. Átlag felhasználásra teljesen ok én még játszogatok is rajta nekem azzal sincs gondom. Szerencsére a szemem nem érzékeny a mozgás megjelenítésre így az 50hz-el is elvagyok. Most viszont ha venném tuti a 728at venném. Sokkal időtállóbb típus jobb mozgásmegjelenítéssel és hdmi 2.1 csatlakozással és minden olyan funkcióval ami a játékokhoz kell az hogy erősebb a hardver már csak hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
mikrofon
veterán
Szerintem a másik lényegi különbség a kép mellett az az android alatti hardware. Sokkal használhatóbb számomra az android része. A nagyobb terhelést is jobban bírja. De nem játékra gondolok, mert én nem játszom.
Viszont míg a C715-höz már nagyon jó a firmware. a c728-ban még akadnak apróbb javításra szoruló dolgok, mivel ehhez még nem jött frissítés. De lehet hogy akinek nem volt előtte c715, az nem veszi észre ezeket.
Keress vissza a HSz-eimre. Én írtam róla pár gondolatot, hogy miben tünik nekem jobbnak mint a c715. Azért lehet érdekes, mert azt hiszem a c715-ben és a 725-ben ugyan az a hardware muzsikál az android alatt.[ Szerkesztve ]
-
falco5
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest