Új hozzászólás Aktív témák

  • Firehand

    tag

    válasz mno #6048 üzenetére

    Mivel a szél csapkodja a vezetéket így valószínűnek tartom, hogy nem városban lakik, így megoldódik a "zajártalom." A környezetbarátságról pedig egy akkumulátornál sem kell, nagyon beszélni. Hisz annak az előállítása és utána az újrahasznosítása sem környezet barátabb, mint elpöfögni 10 liter benzint évente. Igaz ez nem az ottani környezetet hanem az elő- és újrahasznosítás helyén jelentkezik. :)

    Mivel a hozzászólás szerint esetleg több órára is elmehet az áram, így ehhez ténylegesen nagy teljesítményű apc kell. Amiket ha újonnan vesz meg, akkor 100 000 felett lenne az ára bőven. Igaz használtan sokkal olcsóbban is hozzájuthat . Nem mondom, hogy nincs igazad, nagyon jó választás a beépített apc, csak szerintem nem olcsóbb, mivel neki több órát kell kibírnia.

    Vitatkozni nem akarok, csak ártatlan szemlélő vagyok és naiv a témában én is csak nézelődtem a témában eddig, de én ahogy számolgattam nekem eddig olcsóbbnak tűnik az aggregátor.

    De szívesen olvasom a hozzászólásaidat, mert látom sokkal több tapasztalatod van ebben a témában. Én is hasonló cipőben járok mint ő így érdekel a véleményed.

    Szia

    Ha kicsi a tét a kedvem sötét....

Új hozzászólás Aktív témák