Új hozzászólás Aktív témák

  • bexinho23

    őstag

    válasz Cs1csó #16779 üzenetére

    PC Landnél volt a legolcsóbb szállítással együtt (0 Ft pick pack pont), drágábban lett volna még 99ezerért a PCX-től (tőlük többször rendeltem már, de gariztatás még sosem volt). Illetve Aqua, Emag és társai. De róluk sok jót nem hallottam, ha garancia ügyben visszaküldésre került sor. Persze kivétel mindig erősíti a szabályt. Amúgy a rendeléstől még mindig elállhatok, mert átvételkor fizetek :) Ezért még könnyen meggyőzhető vagyok, ha többen nem ajánlják az üzletet.

    A rendszer amúgy úgy van kiépítve, hogy minden média eszköz (PS is) az erősítőre van csatlakoztatva és az adja tovább a képet a tv irányába, így ha az erősítőt lekapcsolom, megszűnik a PS képe. Így bármit csinálok (erősítő/tv lekapcsolás), a PS-től nem kapok majd képet. De egy fő gomb rövid megnyomásával úgy is megfelelően állítja le magát a gép, amire bőven lesz ideje az erősítő és a tv kiiktatását követően.

    Akkut csak a google dobta ki, miután szimplán beírtam az akku típusát, amit a gyári oldalról copy-paste-eztem.

    Fesz.védős hosszabbítóból milyet érdemes venni egyszerű védelmi célból?
    (ha időképen villámlást olvasok, vagy elmegyek egész napra és vihart jelez, kihúzok mindent - utp-t is - a fali aljzatból)

Új hozzászólás Aktív témák