Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz minas #11869 üzenetére

    Az árukeresőn azzal kell gazdálkodni ami van, mármint keresési paraméterekben, sajnos ennél csak rosszabb a többi termék összehasonlító oldal pl. argep stb.
    Ami fontos, hogy itt kb. az összes hazánkban forgalmazott UPS megtalálható:
    Tippek a kereséshez:
    - ÁR - 20 ezer forint alatti UPS - 0 - 20 ezer forint között a csúszka
    - VA - 600VA-től felfelé (600VA kb. 300W tartási teljesítménnyel párosul ennyi legalább kell sőt akár szűkíthetted a felső határt is mondjuk 600 - 800 vagy 600 és 1000 közöttire
    - TÍPUS (offline-t kizárnám inkább a line-interaktívakban gondolkodj ilyen árban)
    - HATÁSOS TELJESÍTMÉNY - ez eléggé hullámzó de mondjuk itt is lehet 300 és 500 W közé belőni (ez elég hullámzó úgyhogy ezt csak a végén használd ha túl sok a termék)
    - KIMENŐ FESZÜLTSÉG - ezzen nem szoktam foglalkozni de ezt is be lehet értelemszerűen háztartási feszültség tehát max 230V (ezt sem feltétlen babrálnám )
    - MÁRKA - ebben nem vagyok nagy tudor de ami ismertebb több termékkel is a piacon van akár ismertebbek a termékei stb. pl.: APC, FSP, CYBER POWER, EATON, KSTAR, GEMBIRD, (Pl. a SERIOUX-ról nem sokat hallottam itt a fórumon sem ez nem jelenti azt hogy nem jó de nem ismerem és nem is sok UPS-el van jelen HANGSÚLYOZOM a hazai piacon)

    Csináltam egy keresést neked (többet is kiadott de nem volt USB-s szoftveres leállítás vezérléses megoldásuk)
    Maradt: [link]

    A kvázi szinusz vs. aktív PFS-s táp probléma a topik szent grálja, puding próbája az evés (nekem egy FSP Raider 550W-os táp vígan elvan egy APC Back-ups 1100VA BX-el

    Az AQUA elég nagy cég van több boltja is elég normális áron is adják: [link]

    Temészetesen nem feltétlen ezt és itt kell megvenni de legalább megfelel a paramétereknek:
    - USB-s kommunikáció PC-vel (érdemes utánanézni milyen oprendszert támogat mik a funkcióik gondolom az boltnak amelyik árulja írsz egy emailt segítenek )
    - 14 ezer forintért már kapható
    - 600VA 300W
    1db 12V-os 7Ah-ás akku van benne(nem egy erőmű de ekkora VA-W pároshoz okés, ez a gép alig fogyasztl IDLE módban talán 30-40W-ot (vagy annyit se) persze egy műszeres mérés pontosabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák