Új hozzászólás Aktív témák

  • 1 among many

    tag

    válasz cinemazealot #11617 üzenetére

    Köszönöm, nagyon korrekt összefoglaló!

    Szerintem érdemes lenne elsőbe bemásolni.
    Amit még kérdezni akartam én is, hogy mi legyen a túlfeszvédős elosztómmal, de kolléga megelőzött, így már ez is tiszta.

    A konkrét modellek tudása viszont még mindig nem az, sajnos. Többnyire nem találom, hogy mennyi az áthidalási idő. APC modelleknél már 100 000 Ft. felett jártam és még mindig "A hullámforma típusa: Lépésenkénti közelítés egy szinuszhullámhoz" volt megadva, úgyhogy ez a márka, bár szimpatikus, valszeg nekem túl drága.

    Ha jól értem, a VA érték, mai kb. 2x-ese kell legyen a felvett wattnak, azt adja meg a készülékeknél, hogy mekkora max teljesítményt tud egyszerre leadni, de azt ebből még nem tudni, hogy azt meddig. Pedig ez enyhén szólva sem mellékes, hogy elbírja a gépem, de talán csak épp addig, hogy leállítsam szabályosan, vagy egy negyedórás áramszünetet áthidalhatok vele.

    Ez az elsőként ajánlott Kstar Microsine 2000VA LCD ár alapján szimpatikus. Neki 400-450 watt felvétele mellett mennyi lehet az áthidalási ideje? Van belőle Schuko-s verzió? Azokat preferálnám.

    Az ajánlott APC-s modell csak 750VA, ami a leírtak alapján nekem kevés.
    1000VA feletti, tiszta szinuszos modellekből, ha lehet Schuko-s verziók közöl tudsz / tudtok megbízható modelleket ajánlani, várható áthidalási idővel?

Új hozzászólás Aktív témák