Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Sziasztok!

    Szünetmentes tápegységet szeretnék venni. Jelenleg egy Eaton 800-as van a cégnél, arra van rajta néhány alacsonyabb fogyasztó, hálózati eszköz, plus 2 NAS: ADSL modem, Asus rt56u, TP-Link PoE switch, 1 db IP kamera, 1 Synology DS214 és egy Zyxel 326 NAS.

    A mostani helyzetben néhány perces áramszüneteket, ingadozásokat túléli a rendszer, azonban a közeljövőben bekerül egy kicsivel nagyobb fogyasztó is, egy Gen8 vagy T20 személyében, benne egy Xeon processzorral. ami ugye már olyan 95W + lemezek, illetve egy 24 portos switch is (+ ~ 15W). Így szeretnék egy nagyobb szünetmentes tápegységet venni.

    Szempont lenne a viszonylag halk működés (ne sípoljon a teremben - folyamatosan - egy 2 cm-es venti), a minél hosszabb üzemidő és a fenntarthatóság, azaz, ha mondjuk 2 év múlva megdöglik az akksi, akkor lehessen cserélni, ne kelljen kukázni az egészet. Árban nem szabnék határokat, mert nem ismerem az UPS-eket, de ha 5 számjegyben maradnánk, akkor az nagyon jó lenne.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák