Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Gyakorlati haszna tényleg nem sok, annyi, hogy éjszakai módban van az oldalsávon óra, meg ott látszanak az értesítések is és ha vízszintesen fekszik a telefon, akkor is látom az ágyból, hogy mennyi az idő.
Viszont valóban drága, iPhone árban van, cserébe nyújt is annyit, mint az, nem csak sebességben, de anyagminőségben is most már. Ezért vettem meg én is, mert az összkép lehengerlő, talán csak tényleg a vízállóság hiánya, ami felróható és a picit gyenge akkuidő. A kamerát is próbálgattam, az is megdöbbentően jó.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
forras2
őstag
Nagyon sok olyan telefon kerül a piacra, ami az elődjénél vagy semmivel, vagy csak 1 nagyon picivel tud többet, mégis jóval drágább. Az összes ilyen kiadás a "menő" emberek miatt van.
Mert ugye van az az igazán pénzes réteg, és azon belül is van a "nekem van a legjobb" réteg.
Ez a réteg képes eladni a "régi" telefonját, mert kijött a piacra 1 újabb, ami nem tud többet, de újabb.
Nagyjából ez az oka annak, hogy szinte minden gyártónál hetente jönnek ki az újabbnál újabb telefonok, kütyük, stb. De ez nem csak a telefonokra vonatkozik, hanem szinte mindenre -
bim
veterán
Én a Justflash-tőll szerzett 1000ft-os nokiát "használom".
szerk: lehet nem is tőle vettem?
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
-
-
deicide
veterán
Valakit érdekelhet egy komoly router?
Kollégám ajándékba kapta, de csak kipróbálta, neki nincs szüksége ekkora sebességre (4 antenna, 1750MBit/s). Garancia 2 év.
60K környéke lenne az ár (Árgépen 75K-tól indul)[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
A@ron
tag
Sziasztok!
Ismertek normális, megbízható kutyakozmetikust?
Asszonyék Lövölde útra próbálkoztak menni, de botrányos volt, az előre megbeszélt időpontra nem jelent meg a kozmetikus, majd miután 1 órát vártak a helyszínen és folyamatosan hívogatták, annyit volt képes sms-ben benyögni, hogy "bocs de betegség miatt a mai időpont nem jó".
-
Viper26
nagyúr
Bayern - Hertha meccset adják valahol?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
-
Jarod1
addikt
tudtok ajánlani valami jó epson nyomtató szervízt, fejet kellene tiszítani mert a fekete nem jön ki belőle patron csere után...
-
Viper26
nagyúr
Hát sajnos kikapott a Hertha.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
quint
aktív tag
válasz Viper26 #20619 üzenetére
A sorsolásuk olyan, hogy az utolsó öt fordulóban (Bayern, Gladbach, Dortmund, Frankfurt, Hoffenheim) 1-2 pont elcsípése is barvúr...
-
tzimash
őstag
válasz juliabrilke #20622 üzenetére
Nem láttam a meccset, de 80 percig kihúzni kapott gól nélkül a Bayern ellen, az is szép teljesítmény.
Frankfurtot otthon azért le lehet győzni.[ Szerkesztve ]
-
quint
aktív tag
válasz tzimash #20623 üzenetére
Max respect az eredményért, az összefoglaló alapján is szép helytállás volt. Az igazi nagy gólhelyzetek alapján a döntetlen sem lett volna irreális.
-
Fecogame
veterán
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Kristof14
senior tag
eladóvá vált Allview Wi7-es windows-os tabletem, ha felkeltettem az érdeklődésed, dobj egy privát üzenetet
[ Szerkesztve ]
-
-
JanR
addikt
Van egy-két holmim, hát ha érdekel valakit valami:
GIGABYTE 945GZM-S2 (hátlap van/hibátlan) - 4.000.-
CPU S775 Celeron 341 2.93Ghz - 250.-
CPU S775 Pentium 4 630 3Ghz - 1000.- (3 db van)
CPU S775 Celeron 420 1.6Ghz - 500.- (2 db van)
HDD SAMSUNG 80GB SP0802N IDE 100/100 - 1.500.-
HDD SAMSUNG 40GB SP0411N IDE 100/100 - 750.-
HDD SEAGATE 80GB ST380011A IDE 100/100 - 1.500.-
VGA ASUS Ati 9550 128MB AGP (venti nehezen pörög fel, de OK) - 1.000.-
VGA ASUS Radeon EAX300SE 128MB PCI-E (passzív hibátlanok) - 2.000.- (2 db van)
RAM DDR1 Kingmax 1GB 400Mhz (hibátlan) - 2.000.-
RAM DDR1 PQI 256MB 400Mhz (hibátlanok) - 250.- (3 db van)
RAM DDR1 NANYA 256MB 400Mhz (hibátlan) - 250.-
RAM DDR1 Kingmax 512MB 400Mhz (hibátlan) - 1.000.-
RAM DDR1 Samsung 256MB 333Mhz (hibátlanok) - 250.- (2 db van)
RAM SDRAM 3x256MB 133Mhz (egyik HP, másik infeon, 3.??) - 500.- (egybe)
RAM DDR2 Kingmax 1GB 533Mhz (hibátlan) - 2.000.-
RAM DDR2 Hynix 512MB 533Mhz (hibátlan) - 500.-
ODD DVD-R IDE (LG v.SAMU) - 250.- (7 db van)
Intel gyári hűtő LGA775-re (használtak, de hibátlan mind) 200.- (5 db van)Továbbá van 3 db ATX-s szép állapotban lévő számítógép házam (kérésre képet készítek) 1.500.- / db
Megint csak továbbá 5 db noname táp (irodai gépekbe voltak, működnek, de a takarítás rájuk fér) - 250.- / dbHa valakinek van rá késztetése egyben is eladó az egész holmi. Működő olcsó gépeket lehet belőle összerakni, de nekem sajnos nincs rá időm (ez is kb 1,5 hónapig tartott mire összeszedtem és megnéztem mindent).
Kérésre bármiről küldök fotót!
-
SzalaiG
addikt
30-40Gb körüli ssd-je van valakinek eladó?
-
makro
senior tag
Március havi helyi bérlet szerető, megértő gazdit keres. Jelige: "minden űrhajóban van legalább egy lebegő svédfogó"
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mit kell ilyenkor tenni?
Január 9.-étől segélyen voltam, mert már nem járt munkanélküli, de még nem volt munkahelyem.
Aztán március 16.-ától elkezdtem dolgozni a helyi iskolában.
Már április elején furcsa volt, hogy a fél havi segély helyett egész havit kaptam.
Most volt itt a postás az előbb, és most is hozott teljes havi segélyt, az áprilisi hónapra.
Március 16.-ától bejelentetten dolgozok. Most ilyenkor mit kell tenni?
Nem szeretném megütni a bokámat, hogy később behajtsák a saját balfaszságuk miatt, rajtam kamatostól.
Voltatok már hasonló helyzetben? -
mtade
aktív tag
Redőnyjavítással foglalkozik itt valaki?
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
D.Orion
veterán
válasz Pancsermeste #20645 üzenetére
(#20644) Tom5: Ment egy privát
Sajnos a lamella nagyon drága. Igazából én sem értem, hogy miért. Évek óta nem sikerült egyetlen egy olyan redőnygyártót se találnunk aki értelmes áron adná a redőny lamellát. Magáért a normális áron beszerezhető minőségi és ezáltal eladható áru redőnyt se volt egyszerű megtalálni.
Fehérvári Ajtó Kft
22/507-415Évike árakat tud majd mondani, és remélhetőleg jövőhét végére talán időpontot is lehet egyeztetni.
Eléggé be van táblázva a kettő+1 fős vállalkozás és pl. redőny lamella szerintem nincs is raktáron. Hívjátok bátran(most haza beszélek, de rendesen ). Ha esetleg rá kell nézni előtte a redőnyre, hogy mi kell hozzá, akkor az nem kerül semmibe. -
pd
tag
válasz forras2 #20639 üzenetére
A munkanélküli hivatalban (Székesfehérvári Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége - ez a szebbik neve ) ha bejelented, hogy van munkahelyed, szerintem intézik. Vagy ha nem, hát megmondják, milyen papírt tölts ki 23 példányban és add le 27 hivatalban mondjuk keddenként 9:45 és 10:00 között.
De komolyan, munkanélküli hivatalban tudnak segíteni, ha nem akarsz bemenni, telefonálj oda ügyfélfogadási időn kívül.
Itt egyébként ellenőrizheted, tényleg be vagy-e jelentve (Ügyfélkapu kell hozzá).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Synology NAS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Facebook és Messenger
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- LG V30 - vezércsel
- Konteó topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok