Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Volt valaki már az új hotelben? Konkrétan az étlap érdekelne.... sehol sincs.
-
cellpeti
nagyúr
tudtok valakit ajánlani valakit itt FEhérváron, aki oktat C#ot?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #20653 üzenetére
Jót kérdeztél!
Hővédő alatt külső rolóra gondoltál?
Roletta lefutót tudod pontosítani vagy képet dobni róla?Legkorábban hétfőn tudom megkérdezni, hosszú hétvége miatt.
[ Szerkesztve ]
-
justflash
aktív tag
SD végleges törlésére ötlet?
Ismerősöm most hozta át, teljes formázás után nem csak az ő fájljai, de még az előző tulaj képei is visszaállíthatóak...
Cicis képeket valakinek?
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
justflash
aktív tag
válasz madarasz92 #20658 üzenetére
Hm...az első ingyenes, a többi DLC-ként lesz elérhető, 499ft/db áron
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
D.Orion
veterán
válasz justflash #20657 üzenetére
SSD gyártói weboldalon nincs saját program hozzá? Nagyobb gyártóknak általában van. Vagy esetleg SSD Secure Erase a google keresőbe, kidob jó pár programot és sok tesztet is ezekről a progikról.
(#20662) cannibal: Egyébként nagyon durva, hogy az emberek mennyire szarnak rá a merevlemezek tartalmára mikor megválnak tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
válasz D.Orion #20663 üzenetére
Igen, ez főleg céges adatok esetében gáz. Amúgy én is vettem már használtan hdd-t, de egyáltalán nem volt ingerenciám turkálni rajta. Valahogy nem éreztem úgy, hogy erre én időt pazaroljak.
Ennek fényében azért majd én is kicsit odafigyelek jobban, ha adok el valamit. Inkább megkímélném a világot a home mappám tartalmától.
-
cellpeti
nagyúr
-
justflash
aktív tag
válasz cannibal #20664 üzenetére
Pont céges adatok miatt volt, csak rá is néztünk hogy mi a helyzet, a recuva (még csak nem is valami über pro cucc) simán visszahozott mindent. A formázás szvsz nem formáz csak felülírhatónak flageli a blokkokat, valószínűleg élettartam okok miatt. Vagy csak windows sajátosság, nem tudom.
Linux alatt zero fill után más a helyzet, esett a healthje is 1%-ot, mostmár tényleg üres.
Cicis képek
mentve, cloudon backupolva, 4chanra feltöltvetörölve.D.Orion: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
quint
aktív tag
válasz cellpeti #20665 üzenetére
Ha csak el akarsz indulni, akkor egy nagyon jó ingyenes bevezető. Arra elég, hogy tovább tudj haladni könyvekből vagy az itfactory fizetős anyagait megértsd.
-
Varoz
addikt
válasz justflash #20657 üzenetére
CCleaner több menetes törlés? Cici meg jöhet.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz ferensz #20670 üzenetére
Megmutatjuk neki is, mint bennfentes értékelje ki!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
juliabrilke
veterán
Ha már mellek kellenek, akkor nem gyorsabb megoldás a Google?
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #20675 üzenetére
Te is tudod, hogy az nem ugyanaz random cicikkel.
-
liquidmoon
aktív tag
Eladó pár apróság: [link] ; [link] ; [link].
Ezeken felül van bontatlan Nokia XL típusú Android alkalmazásokat futtatni képes telóm, ennek ára 24eHuf és egy Olidata ES678 17" monitor (felbontása 1280 x 1024.Nem mai darab, de tökéletesen működik. Egy pixelhiba van rajta, filmnézésnél nem feltűnő. Van rajta VGA és egy DVI csatlakozó is.), ami 7eHuf.
Csere nem érdekel!
Amennyiben nem tetszenek az árak, akkor javasolj egyet priviben.
Fórumot nem igazán olvasok, így érdeklődni kizárólag privát üzenetben kérlek -
justflash
aktív tag
válasz juliabrilke #20679 üzenetére
El kell hogy szomorítsalak, természetesen női mellekről beszélünk.
-
törölt tag
Szfváron keresek Német nyelven tudó emberkét aki tudna nekem telefonba tomácsolni.
Fizetség megállapodás kérdése. -
liquidmoon
aktív tag
Eladó: [link] Érdeklődni priviben, átvenni Velencén lehet.
-
törölt tag
válasz liquidmoon #20683 üzenetére
Engem lehet érdekelne esetleg kupakok és csavarok vannak hozzá?
-
törölt tag
válasz liquidmoon #20685 üzenetére
Ha a kupakok meg vannak az jó lenne.Ha nem szép nem baj csak a müanyag része legyen meg.
-
Komi28
senior tag
Bajnok a Vidi! Szép volt!
-
cannibal
senior tag
válasz juliabrilke #20691 üzenetére
Lehet medvék költöztek a mecsekbe.
-
juliabrilke
veterán
Ma 10-kor kezdődő bulit meg tudja valaki erősíteni az Országalmánál?
-
Tom5
addikt
Fradi lefeküdt, bajnokok lettünk. MK-ban mi fekszünk le nekik...
Most már "csak" meg kellene tartani ezt a csapatot a BL selejtezőkre.
Úgy érzem lesznek kellemetlen meglepetések játékosmozgás ügyileg... -
Viper26
nagyúr
Bevallást még mindig a Pláza mögött lehet leadni (Mátyás király 4/B)?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
D.Orion
veterán
ELADÓ AM3 alaplap:
Gigabyte GA-880GM-D2H (rev. 1.x)
Dobozában, hátlappal, kábelekkel, cd-vel. 3.000Ft
Hibája, hogy ismeretlen okból csak az egyik memória foglalat működik. Ez lehet a hozzá használt memória hibája is akár, de inkább 90%-ban valószínű, hogy az alaplapon szállt el valami. Ezt leszámítva stabilan működik. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest