Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz bb0t #63170 üzenetére

    A pihenéshez való jog nem csorbulhat a szórakozáshoz valóval szemben.([link])
    Nem a SZIN meglétével van bajom, hanem azzal hogy mozognak az ablaküvegek 1 héten keresztül, különösen az esti órákban. Jöjjön ide maga a Sziget sfesztigyál és legyen jó a kereskedőknek, de ne a pihenésem kárára.
    Sokakkal ellentétben én itthonról dolgozom. 24/7ben élem és megélem az ilyen dolgokat. Ha nem tudok pihenni, nem tudok dolgozni sem. Mondanám hogy lemegyek a nyaralóba, de most ott is fesztigyál szezon van, így még a menekülés lehetőségét is elvesztettem. Nem azt akarom, hogy megszűnjön, csak hogy este 23-tól reggel 7ig legyen csend. Nem tudom merre laksz, de felajánlom: cseréljük el a lakást erre az egy hétre, és utána beszéljük ezt át. Nyitott ablaknál, telefonon keresztül az üzletfelem hallja a zenét annyira zavaró.
    Miért van az, hogy amikor én voltam fiatal, velünk soha nem volt ilyen gond-baj-kifogás? :U

    A menekültekkel kapcsolatos demagóg megjegyzésedre: amikor majd a fesztigyálozók az életüket, családjuk megélhetését félve jönnek fesztigyálra, akkor majd máshogy állok ehhez a kérdéshez - ha kell én magam mérem nekik édesapám pálinkáját ha ezzel segítek. ;)

    (#63174) Vesztor87 : van és próbáltam, de nem segít pl a basszus hangereje ellen. Az ablak is ettől rezonál. Tök olyan mintha csak és kizárólag megpakolt kamionok mennének a körúton. :(

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák