Új hozzászólás Aktív témák

  • TheReMiXeR

    senior tag

    Mai termés :

    ****-Jónapot! xy vagyok és azért telefonálok, mert megigérte, hogy ha megint szórakozik az usb akkor kicseréli!
    -(már hangról ismerős a buxa) őőő, most meglepett hölgyem!
    -miért? ezt igérte!
    -igen, ezt igértem november egyik hetében mikor itt járt, hogy ha pár napon belül ismét jelentkezik a hiba akkor kicserélem a lapot... ma március 23 van...

    Na, de hogy a végét is leírjam, holnap behozza a buxa a gépet és meglesem mi a panasz és tényleg kicserélem ha rossz a lap.

    ****Alkesz fazonnak kábelmodemhez UTP-USB kábel kellett. Nem sikerült rábeszélnem se erre se arra, neki a vegyes kábel kell.

    ****Miért nincs (ez visszatérő téma) 60Ft-os dévédénk papír tokban? Kiselőadás a www.xy.sk oldalakról 10 percben...

    ****Fazon behoz kártyaolvasót, hogy nem működik. De már új korában se működött.
    Első kérdésemre, hogy miért nem hozta már vissza akkor azt felelte, hogy most ért rá, mire megjegyeztem, hogy akkor most én érezzem magam szarul mások lustasága miatt?
    Aztán folytatásban kiderült, hogy se blokk se számla és még egy csavar hiányzott is a kártyalovasóból. Na, ezt nem Ő szedte szét, "tudom, így adtuk el magának, igaz?"
    Természetesen féléve szétszedtünk egy 1500-1800Ft-os kártyaolvasót, kiloptuk belőle a csavart, meg az ónt is leszippantottuk a forrasztásokról. A végén megmondtam neki, hogy hajlandó vagyok elfelejteni mai találkozónkat, ha véletlenül megtalálná a hiányzó láncszemet azaz a negyedik csavart.

    ÉS A VÉGÉN INNEN ÜZENEM AZ ELLENTOPIKNAK, HOGY A MEGFILMESÍTÉST TŐLÜK IS VÁRJUK. (JA mert itt már körvonalazódnak a dolgok) Hajrá

Új hozzászólás Aktív témák