Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    na kaptunk új központot. Felvétel megvan az öregről ahogy tolja ki kiskocsival a bontási területről a központot szép vígan múlt hét csütörtökön 17:53 perckor :))

    épp valakinek laptop memóriák és vinyók árait mondogatom, mikor bejön egy nő azzal:
    -valami baja van a monitorunknak meg kéne nézni, mikor tudnál kijönni hozzánk?
    -be kéne hozni mert nem megyek ki senkihez (ránézésre 500ft kifizetése is gondot okozott volna neki)
    elkezdett valamit magyarázgatni, hogy nem jó valamiért, persze kb nulla információ tartalommal.(valami olyant magyarázott, hogy nem tudják rádugni a gépre) 5 perc után felfogta, hogy be kéne hozni azt a monitort. Kiment az üzletből.
    Mondom a srácnak, hogy na ez is menni fog a fórumra, csak nevetett.
    10 perc múlva jön vissza a nő egy 14" kb 10 éves monitorral, srác még itt volt, beszélgettünk az xp memóriacímzéséről (4 giga ramot szeretne ugyanis)
    Lerakja a nő a monitort, nézem a csatlakozót, ez pedig jónak néz ki, igaz gányolás látszik a végén. Megfogtam egy tesztvga-t a polcról, próbálom rádugni, nem megy. Akkor nézek rá a csatlakozóra a kábelen. Bazz ez nem is monitor csatlakozó. Nem tudom milyen csatlakozó volt ráforrasztva a monitor kábelre, de nem a megszokott lábkiosztás 6 pin-t számoltam minden sorban :F na mondom ez jó, ez nem csoda, hogy nem megy rá a 15 pin d-sub csatira. Kb 15 percembe telt mire elmagyaráztam neki, hogy még csak foglalkozni se akarok a problémájával és hagyjon békén azzal, hogy csináljam meg neki, mert nem vagyok hajlandó elvágni egy vga kábelt azért, hogy utána rágányoljam a csatit a szaros 200ft-os monitorjára. Közben (a nő még javában szenvedett) elköszönt a srác és az ajtóból visszaszól: "sok sikert a fórumon". Miért találnak meg az ilyenek mindig?

Új hozzászólás Aktív témák