Új hozzászólás Aktív témák

  • wolfman

    veterán

    válasz MR_Joe #31906 üzenetére

    Most picit elkalandozok.
    Erről a sulinetről most eszembe jutott, hogy pályáztunk erre az 'otthon melege' nevű cuccerájban szereplő 'mosógép csere programra'. Megadtak egy listát, hogy miket lehet igényelni ha esetleg megpályáznak. Ahogy zézegettem vagy irtó drágák vannak vagy olyanok amiket tutira nem szoktak venni boltban emberek mert valami nagyon hibázik vele, szóval ennek is részben raktársöprés szaga van. Ami nem megy, ott áll, de nem feltétlen szar, de nem vették eddig, majd most támogatással.
    1.: Nem tudom, de feltételezem, hogy nagyon sok család felültöltős mosógépet szokott venni, mert azért jobb nem hajolgatni. Akiket én ismerek családok, 90%-ban felültöltőseik vannak. A programban 80%-ban elöltöltőseket lehet választani.
    2.: Az A+++-os mosógépeknél is elég nagy a szórás fogyasztásban, mert 158kWh-tól 120kWh-ig vannak gépek. Amik már alacsonyabbak azok mint 200eFt körül vannak.
    3.: A szegény réteget most kicsit át is verik, mert a mosógépet így is gy is ki kell fizesd teljes árában, csak majd visszakapod egy részét. Szóval akinek nincs rá pénze, az most se fogja megvenni.
    4.: Whirlpool rakás sz@r. Nekünk is ez van, sok véleményt olvasok róla, tudom. Persze hogy ebből van a legtöbb választási lehetőség, de gondolom ezt veszik kevesen.

    „Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

Új hozzászólás Aktív témák