Új hozzászólás Aktív témák

  • TheReMiXeR

    senior tag

    válasz ML320 #1964 üzenetére

    Ilyenről szerintem mindenki tudna írni...

    Nekem jelenlegi témám :
    Könyvelő a nő a férjének meg van egy fél étterme... Ismerettség úgy jött, hogy ott dolgozik 2 ismerősöm. Nos ezáltal vállaltam náluk pár éve 2 szilveszteri bulit. (foglalkoztam ezzel is) Lényeg, hogy vettek nálam alapból kedvezményesen 2 gépet az elmúlt 1 év alatt. Ez cirka 250ezer Ft. Mondom alapból kedvezményesen... Nos a legutóbbi kedvezményes árból még lealkudtak 8 ezret. Ráadásul mi mindenről számlát készítünk.

    Nos, érdekesség, hogy rendszeresebben onnan kajálunk a feleségemmel, csak amióta a jányom megszületett azóta ''elvitelre'' viszem a kajcsit. Kedvezmények előtt 2ezret fizettem a 2 termetes adak kajáért, most így a kedvezmény adás után hol 2600, hol 2700-et...
    Amúgy nem érdekelne a téma, mert még így is jól jövök ki, de valami így nem kóser. Ennyit inflálódott volna az éttermi haszonkulcs? Nálam meg még a kedvezményből még lefaragtunk 8 ezret? EZ az érdekesség számomra.

    Mondom, nem zavarna ez az ár sem, csak nem mindegy, hogy 2000 vagy 2700 a végösszeg. EZ olyan, mint ha én azt mondanám hétfőn, hogy ez a dvd-író ma 7800, holnap meg 8700 Ft ugyanannak az embernek...

    Ráadásul én nem kértem az étteremben kedvezményt soha sem, ők meg ezt alapból kérték azon felül, hogy alapból adtam pár százalékot...

    Ki érti ezt? :F

    A múltkor bejött egy tök ismeretlen, asszem talán burkoló szakmában dolgozó emberke, hogy ő venne itt valamit. Mondja kolléga, hogy oké... Erre mondja, hogy neki itt évekóta van 20% kedvezménye... No, mondom az nem lehet, mert 1. eleve még nem is találkoztunk, 2. kedvezmény mértéke egyenesen arányos a vásárlás értékével... Tehát ötezerből nem kaphatsz még 2%-ot sem.

    Egyébként okos húzás lehet mindenkinek (valszeg már sokan csinálják) hogy én pölö a tűzoltóknak és mentősöknek alapból adok kedvezményt.
    1., sokan vannak (ingyen reklám) 2., megérdemlik (szerintem)
    ...de ez már egyéni dolog volt...

    Szal érdekesek ezek a kedvezményes dolgok...
    Főleg, ha alkudozni akarnak, mert az napi rendszerességel előfordul. Velem lehet alkudozni bizonyos tétel fölött, de amikor egy 2ezres egérből akar alkudni 500Ft-ot akkor elhajtom a piacra a kofákhoz... (azaz a pics@ba)

    Uff, én beszéltem

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák