Új hozzászólás Aktív témák

  • ML320

    aktív tag

    válasz Csepy #1512 üzenetére

    TE utánajársz. Viszont 200 érdeklődőből 100 a PC-Guruban azt olvasta, hogy ezmegaz a jó. Amúgy meg nem a motort nézik meg, hanem csak úgy általánosságban. 80 a haverra hallgat, akinek van számítógépe (PC Gurus ajánlású :) ) A vinyókat meg hozzák vissza, mert szar, a szomszéd srác fel akarta telepíteni, és a 250-ből 137-et lát... Ennyit ezeknek a vevőknek az utánaolvasásáról.

    Kibontott termékből nálunk is van. Az meg mégjobb, ha az ügyfél segít, és visszatömi az egészet a dobozba hányadék módon. Ha ki van bontva, egyből húzódozik a kedves vevő, hogy használt.
    Ha a gyártási dátumot nézem, a mostani LG és Pio írókon pl augusztusi gyártási dátum van. Megint kapom a támadást, hogy használt. Monitorokból voltak raktárkisöprő nagyker akciók, és 2006 elején kaptam olyan moncsit, ami 2004-es gyártású volt. Az ügyfélnek átadom a bontatlan, orig csomagot, erre meg szintén pampog. A kisker a gar szempontjából meg bukás. Van hogy hetekig-hónapokig áll a termék a polcon, eladáskor meg kötelező a minimum egy év gari. Ha van, de régi, gond. Ha van, de drága, gond. Ha nincs, de bármit is írok, az is gond :O Na, most mit csináljak?
    Egy ismerős a kollégájának rendelt egy notit, de mondta, hogy ne bontsuk fel, mert a srác háklis. És srác részéről teljesen jogos az is, hogy ha egy új terméket vesz, akkor az ne legyen ujjlenyomatos, összefogdozott. Mindannyian elvárjuk, hogy ne jöjjünk mi se ilyen helyzetbe. Hiába vállal egy kibontott cuccra a eladó garanciát, akkor is kellemetlen a szájízed, nem?

    Ahogy leírtam, monitornál, háznál, hangfalnál... megértem. Ki van rakva, megnézhető. Az árcédula is rajta van terméken, ennek ellenére megkérdezik az árat.

    A terméket nem úgy nézik meg, ahogy te. Ha valakinek spec igényei vannak elmondja. RAM DDR2 vagy DDR3, GPU, hűtés, stb... Az ilyen ügyfélnek segítek, tapasztalatot megosztok, és tisztul számára a helyzet. Tudja hogy mit akar, a megfelelő tájékoztatás számára igény, és ha megkapja, akár hajlandó is többet kifizetni érte és visszajön. Én így tapasztaltam.
    Akik meg ''szivatnak'' minket, az az a kategória, aki a Média Márkba kimegy játszani. Ha elküldeném őket a sunyiba, bunkó vagyok. Amúgy meg nem vesz semmit, csak kibontatja a fél boltot... Sokkal lejjebb már ki lettek fejtve azok a vevők, akiknek pénze nincs, csak elvárása ...



    [Szerkesztve]

    Ember tervez, Isten perverz...

Új hozzászólás Aktív témák