Új hozzászólás Aktív témák

  • Pötyi

    őstag

    Van az íróasztalomon néhány - a mindennapi munkában használatos - kellék. Például egy német hegyi levegőt tartalmazó flakon, a druckluft, amivel a porcicákat szoktam kitakarítani a billentyűzetekből, vagy a gépek aljából. Na most ahány ember csak bejön az irodámba, az mind megnyomja a flakon gombját egy pillanatra és kifúj egy cseppet, nehogy maradjon benne valami akkorra, amikor majd szükség lenne rá. Vagy itt van az olló nélkül, kézzel téphető Pritt cellux ragasztószalag! Egyszerű, a szalag mindkét oldala ricnis, emiatt kézzel is le lehet tépni belőle egy darabot. Ebből is mindig, mindenki szakajt pár centit! A legjobban az elektromos tűzőgépemet szeretik. Mindig bedugnak egy darab papírkát a szájába és orgazmust kapnak, hogy vááá, magától összetűzte. Amikor meg én akarom nagyritkán összetűzni a doksijaimat, addigra már richtig kifogy belőle a lőszer, meg a ceruzaelemekből a szufla!

    Azon kapok agyfaszt, hogy se a sűrített levegőt, se a celluxot, se a tűzőgépet nem tudom arra használni, amire kell, mert akkora már tuti kifogy, vagy elfogy! Basszus, kétszáz ember szokta kipróbálgatni a mellékesen saját zsebből vett dolgaimat, mert ilyen extra cuccok azért nem járnak alapból az irodaszer-ellátmányból!

    Vettem magamnak a sarki Ápiszban olyan acél iratcsipeszt, aminek olyan visszahajtható fülei vannak, hogy azzal lehet kinyitni a csipesz pofáját. A múltkor kért az egyik kolléganő pár darabot. Mit sem sejtve megkérdeztem, hogy tán csak nem olyan vastag iratai keletkeztek neki is, amit már csak ilyen vastag csipesszel lehet összefogni? Nem-nem, otthonra kell neki, a fahéjas, korianderes, indiai borsos Horváth Rozi, meg Kotányi fűszeres tasakok lezárásához…

    Azt akarom kérdezni, hogy nálatok is vannak ilyen jószágok, akik kényszeresen kipróbálnak a szobátokban mindent, megnyomnak minden gombot, mint DeeDee, amikor beszabadul Dexter laboratóriumába?

    QNX is cool!

Új hozzászólás Aktív témák