Új hozzászólás Aktív témák

  • Misi1979

    őstag

    válasz szundybence #84268 üzenetére

    Nem legális, de kvázi nem törődnek vele, mert szélmalomharc lenne minden ilyen programot megvizsgálni a jogtulajdonosnak majd kifogást benyújtani a program készítőjének, illetve a program közzétevőjének.

    Sőt, még egy kis finomság idekívánkozik: a háttérprogramok készítői legtöbb esetben meglévő, copyright-tal ellátott képeket használnak fel, ami ellen még a copyright-tulajdonos is szót emelhet, ha akar.

    Értem, hogy miért írod, hogy az ingyenreklám jó - sajnos nem minden esetben van igazad. Amikor egy márkát tudatosan pozícionálnak X helyre, minden marketingtevékenységnek súlya van, ott nem lehet kockáztatni egy olyan friss, kvázi még senkiföldje/ismeretlen platformnál, mint a mobilapp-ok vagy okosóra-számlapok.

    Pohár: a jelenség sajnos létezik, a mobilvírusok és a jelenlegi többtízezres számuk reális veszélyt rejtenek, leggyakrabban a hiányos ellenőrzési procedúrákat és az "ingyenebédre" ácsingózó mobilost használják fel terjedésre.

    ivana: ha írsz egy programot, ami pl. bömik képeit dobálja majd háttérképként egymás után és feltöltöd a google play-re, ne lepődj meg, ha pár hónap után egy jónevű ügyvédi irodától kapsz majd ajánlott levelet..

    [ Szerkesztve ]

    A kismókusok kenyérre is kenhetik.

Új hozzászólás Aktív témák