Új hozzászólás Aktív témák

  • Misi1979

    őstag

    Fél napos benyomások az Orient EM65-C0-val kapcsolatban:

    Nehéz! Talán még sosem volt ilyen nehéz órám, nem mértem, de saccra közelíti a 20 dekát. Megérzi az ember a csuklóján, pláne, ha vékony, mint az enyém. Méretre 13.5mm magas, több, mint 45mm széles, mondjuk koronával.. Nem az én méretem, de elviselhető:)

    Rotor jól érezhető (remélem nem húz túl:)) ), elvileg 25 küvecses a szerkezet benne, ehhez ti jobban értetek, fél nap alatt 10mp-es sietést szedtem ki belőle, lesz ez még kevesebb. A szíj tömör, van benne cucc:) A szíj csatlakozásánál lévő fém szétszedés előtt és után is "kotyogott", ezen javítok nemsokára egy fogó segítségével. Remélem nem a hordástól lett ilyen, mert az nem jó előjel a jövőjével kapcsolatban.. Nem egy Rolex, ott azért más az anyag is.

    A lünetta könnyen kopósnak tűnik, lehet ki is cserélem, mert már nem makulátlan.. asszony azt mondja, tesz rá fekete körömlakkot:) addig jó, amíg nem rám akarja, ugye..

    Hátlap stabilnak tűnik, még nem néztem bele, mert nem indokolja a szerkezet viselkedése, de ami késik, nem múlik:) Csat is stabil jószág, azzal se lesz gond.

    A kismókusok kenyérre is kenhetik.

Új hozzászólás Aktív témák