Új hozzászólás Aktív témák

  • krono.

    tag

    válasz fagyalllo #264167 üzenetére

    Nézhetsz hülyének, persze, de nem részletezi az ÁSZF, illetve a FAQ szekció sem, hogy a megvásárolt órára nem vonatkozik a gyártói garancia, és nem gondolom, hogy az egyszeri vásárlónak tisztában kellene lennie, - és nem is gondolom, hogy tisztában van -, hogy milyen garanciát kap a termékhez. De kérlek mutasd meg, hogy hol tisztázzák ezt a weboldalukon, mert én átfutva nem találtam, ellenben azzal, hogy mennyire eredeti minden termék, ami alapján gondolhat arra a vevő, hogy így a márkára alapvetően jellemző garancia is érvényes.

    Végülis megjavították, persze így már semmiféle biztosíték nincs arra, hogy az elvégzett munka megfelel a hivatalos szerviz minőségének, ha a karcot nem is tekintem. Ami egy értékesebb óránál (például az említtett Tissot esetében) mondjuk nálam már nem férne bele, ezért is írtam a hozzászólásomat.

    Valószínűleg az eredeti hsz írójának sem feltétlen tiszta ennek ténye, különben ennek ismeretében lehet nem lett volna kérdés, hogy miért ennyivel olcsóbb mint máshol, így szerintem releváns a válaszom.

Új hozzászólás Aktív témák