Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz bluemirage #255214 üzenetére

    Mivel kellett volna megvilágítania az órát, és hogy jön ehhez az ára? Amúgy akkor még nem volt sokmilliós az az óra, még akkor sem, ha felszorozzuk az inflációval.

    #255215 7etape:
    Melyik része jó?

    A cikkhez:

    "Egy sportóra k.rvára nem alkalmas öltönyhöz. A búvárórák pláne nem."

    Valamikor régen biztos így volt, de ma már csak az mond ilyet, aki nem tudja, mi a különbség az öltöny és a szmoking között. Szmokinghoz én sem venném fel, de nem azért, mert "íratlan szabály", hanem mert azzal már nekem is fura. De tőlem más felveheti. Öltönyhöz viszont simán feldobnék egy elegáns búvárórát, mert hát vannak köztük elegánsak, sőt, nagy részük az (főleg a közép- és felsőkategórában). Nyilván nem egy Ecozillára gondolok.

    "Sötét a sötétben, világos a világosban."
    "A sötét számlapos elegáns órák egyszerűen jobban mutatnak este, míg a világosak jobban mutatnak napfényben. Ennek az az oka, hogy még egy réteg diszkréciót csempész az óraviselésünkbe, ha igyekszünk nem egy világító világos számlappal feltűnősködni vacsorakor."

    Na ezt pont fordítva gondolom; sötét számlap inkább nappal (bár én eleve nem veszek sötét öltönyórát), világos pedig inkább este... este sem fog "világítani", mivel kevesebb fény éri, pláne nem fog jobban világítani, mint egy fehér ing. Az óraüveg és egy políros tok pedig ugyanúgy megcsillan a sötét óra esetén is, és az feltűnőbb, mint egy fehér számap.

    "Az órád ne viseld a domináns kezeden.
    Balkezesek szopórolleren vannak, mert régen mindenkinek a fejébe lett verve, hogy óra a bal kézen. Azonban ha a bal kezeden viseled és állandóan használod, pont úgy nézel ki miatta, mint a túlmozgásos paraszt, aki folyton az óráját bámulja, vagy mutogatja. Az előbbi azt az üzenetet hordozza, hogy unod az egészet, a másik meg simán azt, hogy egy retardált vagy. Ha balkezes vagy, tedd át a jobb kezedre és kész. Mindenki boldog lesz."

    Azt hiszem, itt jutott eszembe a cikk írójának egy közeli rokona. Én balkezes vagyok, bal kézzel írok, bal kézzel eszek, bal kézzel mosok fogat, és bal kézen hordom az órát. Miért? Mert fogmosásnál nincs rajtam óra, számítógéppel dolgozom, kézzel nagyon ritkán írok (leginkább, ha alá kell írni valamit), az egeret viszont jobb kézzel használom, és minden mást is jobb kézzel csinálok, jobb kézben fogom a kést, a kalapácsot és a pingpongütőt is (nem, nem egyszerre ;]). Most akkor mi van? Ja, semmi. A jobb kezemen biztos összetörném az órát, ezért hordom balon, és nem érdekel, ha egy aláírás vagy evés közben mutogatom.

    "Ha elegáns ruhához felveszel valami vaskos szart, vagy valami kiábrándítóan virító, nato szíjas aszfaltbúvárt, azzal szépen ki lehet állítani a szegénységi bizonyítványt."

    Vajon a nato szíj is problémás elegáns ruhához, vagy csak a nato szíjas búváróra? :N Tudni kell hordani!

    "Ugyanígy a divatórák automatikusan megvetés tárgyává teszik az embert."

    Megvetni egy embert az órája miatt? :F Azt hiszem, valaki nagyon kiérdemelte azt a szegénységi bizonyítványt...

    "Ha Armani, Daniel Wellington, Fossil, Louis Vuitton, meg hasonló szarokat hordunk és ráadásul mindezt jó feltűnően, azzal csak azt érjük el, hogy azok is le fognak nézni, akik értenek az órákhoz (mert hogy ezek az órák szarok), meg azok is, akik nem (mert hogy azt feltételezik, hogy jó drágák)."

    A Fossilok teljesen jók (persze, nem mind), és sok helyen túlárazva sincsenek, a Louis Vuittont pedig emlegettem már párszor a közelmúltban... nagyon nem szar. :N Aki emiatt lenéz valakit, az nem csak az órákhoz nem ért, de még egy sznob f@$z is. Ha valami szar, akkor az ez a cikk, amihez hasonlókból "tanul" a sok nagyarcú megmondóember, akik facebookon is játsszák a szakértőt, ha kell, ha nem, és ugye mindig a hülyék a legmagabiztosabbak.

    Seiko SRPK27K1 eladó!

Új hozzászólás Aktív témák