Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz fagyalllo #248663 üzenetére

    Ezt most miért is tőlem kérdezed? A történet szempontból a kollégát kellene megkérdezned, aki leírta. Számomra nem ez volt az érdekes ebben, hanem az, hogy egy valaki beír valamit, akkor nem biztos, hogy megkérdőjelezném, hogy hülyeséget beszél. Ezt tőle kérdezd meg. Szerintem egészen értelmesen leírta a helyzetet.
    Ha megjavítatta, akkor gondolom elmondja a szerviz mi volt a baja, ha olyan a szerviz, akkor a hibás alkatrészt is átadja neki, mert azért azt illik.
    Az viszont nem győz meg, engem, hogy képesek ilyen minőséget gyártani. SII felirattal. Értem, hogy olcsó, ezt leírtad, még azt is hogy nem az örökkévalóságnak gyártják, meg azt is, hogy Seiko mint márka nem használja (Ezt meg más írta le). Viszont akkor itt él amit leírtam. Igazából nem lóg ki a sorból. A többi olcsó quartzot figyelembe véve.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák