Új hozzászólás Aktív témák

  • minek?:S

    őstag

    Sziasztok!

    Keresnék valami ing alá valót. Nem vagyok nagy szakértője a karóráknak, idáig egyetlen órám volt, amit 10 éve kaptam a szüleimtől ballagásra, egy Casio, amit nagyon szerettem, csak- hülye fejemmel- nem igazán kíméltem, de a mai napig megvan a kis dobozkájában. Vannak konkrét elképzeléseim, pl márkából szeretnék Beringet. Neten nem sok infót találtam magáról a márkáról sem, ha jól sikerült kiolvasnom, akkor egy fiatal cégről van szó, egyszerű Miyota kvarc belsővel, kulturált köntösben, felárazva. Az ok, ami miatt ragaszkodnék -első órának- a márkához, hogy egy kedves ismerősöm emlékéhez kötöm, szóval, ha tényleg "csak" túlárazással van baj, akkor egyelőre azt lenyelem és a későbbiekben nézelődnék a pl. Zeppelin vagy az Orient háza táján, de az a következő lesz majd.

    Az ok, ami miatt sürgősebb lett a vásárlás, az egy esküvő a hónapban, illetve a hétköznapokban is -főleg fehér/fekete- inget hordok, szóval megfér egymás mellett a kettő. Mint írtam, laikus vagyok az órák világában, leginkább Lakatos Zsolt tiktok videóiból tanulgattam, szóval egy-két tanácsot szívesen veszek.

    Csak, hogy a lényegre is térjek: dimenzióim: 195 centi magas vagyok, 95-105 kiló között mozgok, szvsz elég vékony csuklóm van, ~18,5 centi.

    Sokat gondolkodtam a szíj típusán és igazából vagy bőr, vagy -nagy szemes- fém szíjat szeretnék(ez utóbbit nem tudom konkretizálni, szóval itt majd a segítségeket kérem), az apró szemes, milanese design nagyon nem begyere. Ismerősöm bőrszíjat javasol, bátyám szerint a fém jobb megoldás, főleg az izzadás miatt. Számlapot tekintve mindenféleképpen kéket szeretnék.

    Árban ~75k +/-20k Ft körül nézelődtem, használt is érdekelhet, ha jó áron van és nem leharcolt, de mindenféleképpen itthonról, és szeretném személyesen megtekinteni, mert eddig csak neten sikerült nézelődnöm.

    Bering Titanium 11539-873 - 40k
    Bering Classic 11740-727 - 77k
    Bering Ultra Slim 17140-007 - 57k 26k
    Bering Automatic 16743-307 - 113k -10%
    Bering Titanium 15240-777 - 75k (ezt a fajta szíjat értem a nagy szemes alatt)

    Így első blikkre a 15240-777 az, ami képeken teljesen megfogott. Igazából, főleg eleinte inkább dísz lenne csak rajtam, amíg újra meg nem szokom, hogy ne a telefonomon nézzem meg az időt, irodaházakban dolgozok főleg, szóval extrém körülményeknek nem lenne kitéve. Remélem nem sírva kell megvennem a véleményeitek után, de azért csak pozitívat tényszerűséget várok.

    Előre is köszönöm urak.

    Üdv.:M.

Új hozzászólás Aktív témák