Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok,

    óravásárlás előtt nagyon rámjött, hogy rendbe rakjam a meglévőket. az első órám egy EQS500DB volt, amit azóta is nagyon szeretek, lassan 8 éves lesz, de még nem volt járástartalék gondom, pedig nem volt benne cserélve kapacitor. volt egy kellemetlen kálváriám szervizekkel, azóta is ferde benne az üveg, lassan viszem a Setcompba, bízva benne, hogy ott ügyesek.

    ami ennek nyomán felmerült bennem: a szíj és a tok is elég viseletes. tudnátok ajánlani polírozásra jó helyet Budapesten? a Seiko SSC081 tokján is vannak mikrokarcok, azt is eltüntetném. az viszont egy jóval nehezebb forma szerintem, főleg a ráma vékony kerete karcos. vajon ez működhet? a gingerbread barton szíjat megrendeltem hozzá, nagyon kíváncsi leszek :)

    ui.: a Seikonál tükörsima fényes a felület, a Casio pedig egy világosabb, de szálcsiszolt felület. ezek jelentenek gondot, mire lehet számítani?

    ui2.: illetve nem vagyok egy elveszett kezű alkat, csak nem vagyok jól informált. itthon neki tudok esni esetleg? szívesen megcsinálom, ha nem igényel extrém hardvert. :K

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák