Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
A quartz órát mennyire befolyásolja a mágnes? Lesz tőle valami baja?
-
gipsztigris
addikt
Ha nem szembejövős órát akarsz, most betyárosan jó áron lehet hozzájutni! Bulova Chronograph C (96K101) újra kiadása.
Nem egészen 60 eFt-ért hozzá lehet jutni ahhoz az órához aminek az ára tavaly még 500-700 USD között mozgott. A kereskedő gyári felújított (Factory Refurbished) órákat árul. Mint az új!
Cikkk és szép képek róla."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
pulutodurumo
őstag
válasz gipsztigris #202602 üzenetére
Első pillantásra nagyon tetszett. Aztán rájöttem, hogy túl egyhangú. Kicsit olyan mintha papírból lenne az egész. Túl lapos, precíz. Sűllyesztett segédszámlapok, rakott indexek monjuk 12, 3, 6, 9-nél, valami, akármi ami kicsit megtöri a síkságot.
De ez csak kötözködés, alapvetően szép darab."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
tag
-
gipsztigris
addikt
válasz pulutodurumo #202603 üzenetére
Lehet, hogy megosztó de mindenképpen különleges! Szerintem követni akarták az eredeti verziót és csak a méretet növelték mai "divatos" méretűre. Eredetileg 43-as volt, felemelték 46-ra, de az sem nagy mert nincsenek fülei. Pont ezért nincs még nekem belőle, mert számomra kicsi a fül nélküli 46-os.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
rbalint88
addikt
válasz sipi83 #202606 üzenetére
Szepek ezek a rapide-ok, majdnem en is elcsabultam, de szerencsere idoben eszhez tertem (elobb el kellene adni es csak utana venni), meg nekem egy c60 trident 600 gmt 43mm bordora faj a fogam nagyon. Abban legalabb eta van tutira, es tul van a lelektani 40 oras hataron a jarastartaleka.
-
busman
veterán
Az enyém is ugyanígy néz ki, csak fekete nato..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tag
-
-
-
-
törölt tag
Ferfi karóra vásárlás előtt állok. Szeretnék tanácsot kerni milyen órát érdemes venni. Felső határ 50e körül, de gagyit nem akarok. Megbízható és pontos és elegáns bőr szijjas, 40 mm -nél kisebb kellene vékony csuklóra. Néztem fenyenergiásakat, érdemes azokat venni? Pl: BM8241-01EE CITIZEN ECO-DRIVE ELEGANT. Vagy sima kvarc? Több variáció és tanács is érdekel.
-
vzsryl
nagyúr
válasz #16695808 #202617 üzenetére
Ha lusta vagy óráshoz cipelni pár évente elemcseréért, akkor fényenergiásat válassz. Ugyanolyan pontos, mint egy kvarc, hiszen kvarc, de nem elem van benne, hanem egy "akksi", amit feltölt a számlapon található napelem. Timecenter fórumtárs elmagyarázta, hogy 10 évente elég elvégezni egy tömítés cserét, és ennyi volt a karbantartás. Esetleg ha 10-15-20 év után megdöglik az akksi, akkor lehet cseréltetni (jelenleg kb. 15k egy ilyen szerviz). Saját tapasztalatom azt mutatja, hogy kb. lehetetlen lemeríteni őket, pedig nem figyelek rájuk, csak viselem.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Dudikoff.
csendes tag
válasz gipsztigris #202602 üzenetére
Sok (amúgy csinos) óra, számomra ellenszenvet váltott ki az idióta tachymeter miatt. Kb annyi értelmét látom, mint a strapaórák álcsavarjainak. Érthetetlen számomra, hogy komoly óragyártók, sokszázmillióforintos óráin is rajtavan. Hasznosabb volna felírni körbe, hogy melyek a 30 és 31 napos hónapok, ezt kerül-fordul nem tudom 😃....., de visszaszívok minden kritikát, egy 1000-ig skálázott segédszámlap nélkülözhetetlen rohanó világunkban. 😃
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Cseri0058 #202620 üzenetére
Nem valószínű, ha csak nem extrém erős mágneses térbe kerül az óra. Szerintem.
KrenAtesz : A te csuklódra Panerai, vagy annak egy jó homage-a való. Jóféle kínai Unitas kézihúzós.
Csabulaxi : A Mako I. sem hullik szét, csak ha kifelejti a tulaj a pici felhasított csöveket szíjszereléskor.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
rbalint88
addikt
a mai Órákról Őszintén részről jut eszembe: AP Royal Oakhoz hasonló óra mi létezik még? igazából a fémszíja tetszik nagyon, a Breitling Eric Tabarly is ilyesmi, de 35mm-rel nagyon kicsi lenne. Normál méretben, nem sztratoszférikus összegért (hatszámjegyűnek is az eleje inkább). Steinharték nem tisztelegtek még előtte?
-
g0n21
senior tag
válasz rbalint88 #202623 üzenetére
Vagy Seiko. Ref-számot nem tudok, talán fagyalllo.
Vagy GP Laureato, bár ez nem homage, hanem korszakbeli vetélytárs. És nem is vészesen olcsó, csak fele/harmad annyi.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dzsi23
addikt
válasz mr.perfect #202597 üzenetére
Amit leírtál, az nagyjából az aukció (licitálás) menete. A "make offer"-rel ajánlatot lehet tenni, az eladónak 48 órája van reagálni rá: vagy elfogadja, vagy elutasítja, vagy ajánl egy másik árat. Ha lejár a 48 óra, vagy lejár a termék hirdetési ideje, mielőtt reagálna az eladó, az ajánlat érvényét veszíti.
Viszont jó, hogy felhívtad rá a figyelmet, mert érdemes használni azt a gombot, általában nem véletlenül van ott.(#202565) Scooter86101:
Facebook-on próbálkoznék, az órás csoportokban.[ Szerkesztve ]
Eladó Escapement Time VH31 Field karóra hardveraprón! - jegelve
-
salieri.
őstag
Sziasztok. Ez mennyire megbízható, vállalható?ETA Caliber F05.111
-
gipsztigris
addikt
válasz Dudikoff. #202619 üzenetére
Ebbe ne menjünk bele szerintem!
A tachymeter skála még abból az időből ered amikor nem volt minden gatyában GPS és egyéb csodakütyü. Ha szerinted értelmét vesztette, akkor a naptár sem fontos, hiszen az is elérhető sokkal modernebb formában az okostelók alkalmazásaiban."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
hajdo84
újonc
válasz Szilágyi84 #202543 üzenetére
Mennyibe kerűlt ha szabad megtudnom?
-
Lev Abalkin
tag
válasz gipsztigris #202629 üzenetére
Búvárlünetta?
Max. tojásfőzésnél...
Index nélkül is jól be lehet lőni az időt. -
titán
Hello!
Watchoptól rendelve, egy 4.5 fontos csomagot ingyenes szállítás esetén ki fog nekem itthon kiszállítani?
Köszönöm!
-
gipsztigris
addikt
válasz Lev Abalkin #202632 üzenetére
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
mtappi
csendes tag
válasz FIREBLADE78 #202572 üzenetére
Én ma rendeltem a tisellkr.com-ról. Kíváncsi vagyok, mikor lesz belőle valami...
-
Palesztin994
aktív tag
válasz pulutodurumo #202592 üzenetére
90 dollár körül számítja az import chargest, de alkudozom az eladóval és ki fog jönni kb 115-ből mindennel együtt. a képen is látszik az 550 dolláros árcédula, szóval szerintem ennyiért megéri, max még egy huszas a kondenzátor csere, de ha fényen tárolta, akkor az sem kell, mivel elvileg vadi új amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
És ha már a hollandisokat megemlítettük, akkor legyen valami nagyon csecse, tüchtig kivitel.
Nem vagyok piros párti kivéve természetesen a Sturmanszki! de ez így azonnal jöhetne is! Régen láttam ennyire izléses darabot. És a nyolcvanas évek óta nem láttam ennél szarabb szoftveres körbevágást. Ezt Hogy??
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
rbalint88
addikt
válasz Mamuska #202624 üzenetére
Ez szep, nem is annyira egyettelmu az ihletmerites. Mondjuk a kvarc 180, az automata 350...
g0n21: ez a seiko mokas, gondolom valami vintage darab. Vagy uj, beszerezheto kicioco?
A GP-t neztem a musorban, nagyon szep, sokkal elegansabb, mint az APRO.Deskdiver: allat ez a bulova! Gondolom ez is vintage
Polarstar: ez inkabb (teljesen) PP Nautilus, mondjuk nem rossz ajanlat ettol fuggetlenul.
Redzsi: ez a parnis sehogy se jo. Se minosegre, se dizajnra. Nagyon tavolrol van benne mimimalis AP, de ugyanannyi nautilus is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Parnis vételhez a parnis.org megbízható vagy van jobb alternatíva olcsón gyorsan hozzájutni? A Tisell most kicsit drága nekem.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest