Új hozzászólás Aktív témák

  • squir

    aktív tag

    válasz #17803776 #169600 üzenetére

    Szólj nekik, hogy szőlőset kérek, mert kocsival megyek, a sofőröm meg szabin van. :))

    Mondjuk a Butik elrendezésén lehetne kicsit javítani (nem kritika, észrevétel).
    Amikor belép az ember az ajtón, olyan "üres" az egész, mivel velem szemben nincs semmi, csak a szemközti fal borítása. Mondjuk ez lehet csak nekem feltűnő, de furcsa volt az a holttér (nem előszőr jártam már ott, de ezt mindig észrevettem).
    Ami viszont tényleg hiányzik az egy kis asztal és két szék. Zavaró, hogy nem tudsz sehova leülni, kényelembe helyezni magad, keresed, hogy hova tedd le a táskád. Ha meg is szeretnél nézni órát, akkor olyan "feszélyezett" a helyzet a pultnál. A szűk pulton letéve a kis tálca, ott állsz mellette (közben izgulsz az eladóval együtt, nehogy leessen valami) és próbálsz elférni a monitortól, meg a többi érdeklődőtől. Amikor bent voltam ki is kértem pár darabot kíváncsiságból. Nézegetem, próbálgatom őket, közben hárman-négyen oda is tévednek az utcáról útbaigazítást kérni, vagy a szervizt keresik elemcserére, és mindezek alatt a tálcára kipakolva 3 db óra kb 1,5 millió Ft értékben (amiből az egyik és az érték egyharmada a sajátom, amit levettem a próba miatt). Fizetem az előleget, közben áll egy néni mellettem és kérdezgetés alatt érdeklődően azt nézi, hogy mit csinálok és mi van előttem.
    Csak ötlet: kis asztal két kényelmes fotellel a körút felöli kirakathoz a sarokba sréhen, az asztalra kis tálca az óráknak, a fal mellé pedig egy kabát-táskatartó. Egyből más lenne a hangulata, sokkal elegánsabb az egész (lásd pl TAG, Breitling, vagy Omega butik. Ott sem nagy történet, de biztosítva van, hogy az ügyfelek akik jó esetben pár százezret, vagy milliót ott hagynak komfortosan érezzék magukat).

    TOZ: persze-persze, hiszek neked... ;] :P :D

    Mercutio: nem, itthon rendeltem elő. :) Egyrészt mindenhol szinte ugyan annyiba került (ennél az összegnél 10-20e Ft különbség nem igazán tétel), másrészröl 5 db érkezik belőle Magyarországra a Butikba, azokból sikerült az utolsót megcsípnem (gyakorlatilag 48h alatt elfogyott az összes...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák