Új hozzászólás Aktív témák

  • resool

    aktív tag

    válasz whited #110717 üzenetére

    Ha elegáns órákról beszélünk akkor az óraszeretők jelentős része a bőrszíjas, kis(ebb) tokméretű órákra gondol. Persze valaki szerint a fémszíj is elegáns (szerintem is belefér egy szép fémes óra, de sokak szerint nem).
    Hát a Casio az "óra" órák közül a belépőszint és abból is talán az első lépcső. Nem lősz mellé vele vagy semmi ilyesmi sőt, egyre több szebb típusuk van; (sokkal inkább egy olcsó Casio, mint egy drágább Fossil vagy valami ilyesmi.) Viszont az elittől nagyon messze van az tény, még a középmezőnytől is.

    Ha szolid és elegáns a kifejezett cél akkor mondjuk nagyon nem ez a te órád. Ennek elég zsúfolt számlapja van és a mérete sem szolid.
    A citizen úgy láttam én is, hogy nem kapható, de semmiképpen ne félj a külföldi rendeléstől, ha élőben valaki tud neked mutatni egy órát ami tetszik innen a fórumról és megtetszik nyugodtan rendeld meg.
    Pl. Innen vagy erről a helyről Mindegyik megbízható és sokkal költséghatékonyabb, mint a mo-i beszerzés.

    Visszatérve még az elegáns vonalra, ha mindenképpen az a cél vagy egy mindennapos öltönyórát szeretnél akkor inkább nézelődj itt az Orientek között .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák