Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Rászántam magam és újratömítettem mind a 4 ajtó párazáró fóliáját SikaLastomer 710 tömítőanyaggal a gyári vicc kategóriájú paszta helyett. Remélem ezzel tartani fog a fólia és nem lesznek 5-10 cm-es szakaszon hézagok, mint a gyárival.

    MÁS:
    Csak nekem megy az agyamra, mikor egy fás részen parkolva a tavaszi virágzáskor tele megy mindennel az ablaktörlő lapátok alatti rácsos rész? Végtelenül idegesít.
    Ráadásul hiába vannak ott a szivacsok, a nagyon apró virágdarabokat be tudja hordani a szél mögé, a motorháztető zsanérok üregébe a sárvédőhöz. Ide: [kép]

    Oda meg nem tudok ronggyal benyúlni. Azt szoktam csinálni, hogy vizet locsolok oda, így leviszi a kis növényi részeket (egy idő után amúgy is eltűnnének onnan, mert a menetszél ugyanoda lefújja őket, ahová én a vízzel juttatom). Mondjuk jó kérdés, hogy hol állnak és gyűlnek fel utána. A kerékdob sarkában, vagy valamelyik műanyagnál.
    Remélem az utóbbi. Mert máskülönben az évek alatt ilyen állapotok lesznek a kerékdob mögött, ami meg a fémnek nemfinom: [kép]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák