Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz cskamacska #4023 üzenetére

    az az igazság h ezt jobban ki kellett volna dolgozniuk... sztem egy ekkora cégnek nem az az érdeke hogy csalókat hozzon létre... a másik pedig az, hogy ezt úgy írtad mintha szarul menne a steam áruház... holott ne felejtsük el, ha nem lenne steam, akkor nagy szarban lenne a pcs játék ipar!!

    Ha kizárod a csórókat/újoncokat egy nagy nyereményjáték alkalmával, az hogy fog festeni, ezután szerinted fognak a Steamről vásárolni?

    hidd el nem ez miatt nem fognak vásárolni... ez úgy hat mintha akkor besértődnének az emberek!? sztem egy "csóró" -nak ha nincs pénze nem vásárol... ebből következik nem miattuk lett ez a játék megszervezve, mivel a steamnek belőlük nincs haszna (de ez mindenhol így van :) )... a "csórók" használták ki a legjobban ezt az egész eventet... nem azt mondom h szart nekik, de senki se legyen már pofátlan ennyire! mindenki megdolgozik a pénzéért, senki sem él ingyen!

    ...és ha idáig eljutottunk, akkor azt mondom, hogy az újoncok miatt kellett volna ez a kis apró szabály másodsoron, ha már éltél a példával!! aki komolyan gondolja hogy játszani szeretne, az tesz érte! elvégre te sem ingyen jutsz a kaparós sorsjegyhez a lottózóban, plusz te sem úgy adod fel a lottódat hogy tök ingyen! :DDD :U

    (#4025) DeFranco vicces és nagyon rendes hogy az én nevemet használtad fel egy teljesen más fogalom helyettesítésére, micsoda kreativitás :U :W

    [ Szerkesztve ]

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák