Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz bul07 #86487 üzenetére

    Na jó, akkor én mondok köszönetet ezért a remek útmutatóért! :R

    Többen írtátok, hogy ezért a pár centért nem érdemes ezzel foglalkozni. Hát igen, ha az embernek van pénze a 60 €-s új játékokra, akkor nyilván érdemes egyszerűen megvenni, nem ilyen kártyákkal szöszmötölni.

    Viszont -szerintem- rengeteg olyan fórumtárs van aki nem tud (esetleg nem akar) pénzt kiadni a játékokra. Tipikusan ilyenek a (kiskorú) diákok, munkanélküliek, minimál bért keresők. Na ők baromi hálásak lehetnek ezért a leírásért, mert nagyon jól bemutat egy minimális/(vagy akár) nulla pénzből történő elindulást.

    Egy fiókkal tényleg csak centeket lehet keresni. De ez csak a kezdet. A kulcs az, hogy ezt 50-100-200 fiókkal is meg tudod csinálni. Igen, baromira időrabló. De még bőven van idő a Summer Sale-ig. Akkor a legalább lvl5-ös fiókokkal már lehet Summer Sale kártyákat farmolni. Ebből 40 db fiókkal teljesen reális legalább 100 € wallet pénzt összehozni. Ugyanennyi összejön a Holiday Sale-ből is. Ez már legalább 200 €.

    Ebből simán meg lehet venni 3 db 60 €-s premier játékot.

    Az értelmesebbeknek viszont tovább gondolkozhatnak/dolgozhatnak. Ez a pénz már bőven elég minimális kezdőtőkének a továbblépéshez.

    1) Lehet menni Market-re és beszállni az olcsón veszek, drágán eladok játékba. Múltkor megmutattam, hogy mostanában már stabilan 60 millió €-s havi forgalom van a CS:GO részlegben. Szorgalom/tehetség kérdése, hogy ebből neked mennyi rész jut! :)

    2) Lehet venni játékokat és kereskedőként felszállni a G2A expresszre. Meg kell találni az "olcsó", ROW-os Steam Store-okat és/vagy Steam-en kívüli megbízható (hivatalos) boltokat, ahol rendkívüli akciókat tartanak. Kis haszon, de óriási eladási számok, ennyi a siker titka.

    Ezeken a szinteken már egyáltalán nem centekért megy a versengés. Szorgalommal/tudással reális az 1000 €/hó is. Ha összejön a 15000-20000 € forgótőke, akkor pedig ennél is több! ;)

Új hozzászólás Aktív témák