Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz bul07 #83260 üzenetére

    "Ne legyünk álszentek , míg nincs saját fizetés és nem is Rockefellerek a szülők igen is a tört játék alternatíva
    Mert míg egy játékra képes gépet pár évente össze is lehet spórolni, addig havi szintem több ezer forintot csak játékra nem biztos hogy elbír a pénztárca"

    Ez csak mellébeszélés meg a felelősség áthárítása, kifogáskeresés, vagy hívhatjuk ahogy akarjuk. Nekem nincs saját keresetem (még) és nem olajmilliárdosak a szülők, sima középosztálybeli család vagyunk. Azért megiscsak ott pihen 250 játék a steam-es könyvtáramban és ha ránézel, nagy része nem filléres bundlihulladék. A képlet egyszerű, nem full áron kell megveni a játékot, hanem akciósan és kész. Nyilván ez azzal jár, hogy a legfrissebb játékokkal nem tudsz játszani, mindig le leszel maradva egy kicsit (mondjuk ak csinál bármit is az életben, annka ez azt hiszem nem probléma, mert amúgysem lenne annyi szabaideje, hogy mindig tolja a firss játékokat), de a nem fizetéstől még az is ezerszer jobb, ha 70-80%-os akcióban veszed meg 5-10 eurókért. Jah, igen, a gépemet sem cserélem 2 évente és nem tuningos i7 meg GTX980Ti van benne. Nyilván ha mindent warezolnék akkor gyakrabban tudnám cserélni a konfigot, nem csak kb. 4 évente. Szóval racionális kompromisszumokkal, illetve nem az egekben lévő igényekkel (mindig full grafika, mindig az új játékok stb) igenis totálisan elkerülhető a warez.

    Még akinek nincs fizetése, annka is lehet bevétele: Kaphat nagyszülőktől néha pár ezer forintot, lehet ösztöndíja, elmehet diákmunkára vagy mittudom én. A szél szerintem inkább onnan fúj, hogy máshol vannka a prioritások. Az emberek rengeteg felesleges dologra költenek, vagy ésszerűtlenül vásárolnak, az esetleges drága káros szenvedélyekről meg ne is beszéljünk.

    "Ne ez meg a másik amivel a halálba tudnak kergetni
    Míg nincs jogsi addig oké a autós játék de utána, na neee"

    Azigen. Miért, aki szeret vezetni, miért ne szerethetné az autósjátékokat jogsi után is? A játékokban olyanokat megtehetsz, amit a való életben nem. Nem kell fosni attól, hogy összetöröd az autót, meg nem vagy rákötelezve, hogy a dugóban ácsorogj meg a belvásorban tötymörögj, ahol minden 500 méterenként lámpa van. Plusz benzint/gázolajat sem fogyaszt a kocsi és versenyeken is ritkán vesz részt az ember a való életben ugye. Értem én, hogy az igazi élményt sosem reprodukálhatja egy játék, szóval ha szeretsz vezetni és van kocsid, miért is ne a való életben vezetnél? Azonban a játéknak is vannka előnyei.

    Disclaimer: Vezetés nekem közömbös, az autós játékokat meg kifejezetten nem szeretem.

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák