Új hozzászólás Aktív témák

  • birorichard

    őstag

    válasz warcat #71937 üzenetére

    Hogy érted, hogy miért? Nem vagyok köteles indokolni, de egyébként nem olyan a minősége, amit ígértek/vártam, és előtte nem volt alkalmam kipróbálni.

    Steamen, Originen bevett gyakorlat, nem az ördögtől való dolog a kiadók szemszögéből sem. Ráadásul itt van ez is. Megkérdezem a viszonteladót, azt hittem, van itt valakinek tapasztalata e téren, mármint hogy ha nem közvetlenül a Steam-en vásároltam.

    Közben megtaláltam:

    "Mikor veszítjük el elállási jogunkat műsoros CD, DVD lemez, illetve számítógépes szoftvert tartalmazó CD, DVD lemez vásárlásakor?
    A lemezen (CD, DVD) tárolt szerzői művek, valamint a számítógépes szoftverek esetében akkor nem gyakorolhatjuk elállási jogunkat, ha a csomagolást (védőfóliát) már felbontottuk, hiszen ilyenkor lehetővé válik számunkra a szerzői jogi védelem alá eső termék használata, valamint többszörözése is, amelyért szerzői jogdíjat kellene fizetni. Ha azonban a terméket az eredeti csomagolásban, felbontatlanul visszaküldjük vagy visszavisszük az eladó üzletébe, az eladó köteles az általunk kifizetett összeget részünkre visszafizetni."

    Szívás, ki van ez találva. :) Véletlenül sincs kapcsolat a Valve és a viszonteladók között, király. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák